Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lapua saapuu Pesäkarhujen vieraaksi, Itä-Länsi-pelaajia vilisee kentällä

 
Lapua saapuu Pesäkarhujen vieraaksi, Itä-Länsi-pelaajia vilisee kentällä

Juhannustauko naisten superpesiksessä on vietetty ja pelit jatkuvat. Tiistaina ja torstaina pelataan playoff-tyyppiset kahden saman joukkueen väliset kamppailut ennen Helsingissä järjestettävää Itä-Länsi-tapahtumaa. Sarjajohtaja Pesäkarhut kohtaa otteluissa hyvinkin tutun kiistakumppaninsa Lapuan Virkiän. Tiistaina pelataan Porissa ja torstaina Lapualla.

Pesäkarhut ja Virkiä ovat pelanneet vuosien saatossa huikeita ja kiihkeitä kamppailuja, joissa panosta ja tunnelmaa on aina riittänyt. Niin tulee olemaan tälläkin kaudella. Lapua on parantanut viimeisten viikkojen aikana peliään todella kovasti ja se eteneekin tällä hetkellä voittoputkessa. Nousun ehdoton salaisuus lienee maan parhaan lukkarin Sirpa Pollarin paluu takaisin lautasen äärelle, Pollarihan aloitti kauden polttolinjassa. Menestystä hakiessaan Virkiä kuitenkin taipui totuuden edessä ja houkutteli Sirpan takaisin siihen rooliin missä hän on joukkueen tukipilari. Pollarin lisäksi katseet lapualaisissa kääntyvät aina yhtä vaaralliseen Tiia Pöntiseen sekä Oulusta siirtyneeseen tuulennopeaan Paula Salorantaan, tämä kolmikko esiintyy myös naisten Itä-Länsi-ottelussa. Lisäksi lapualaisten rivistöstä löytyy kaksi b-tyttöjen arvo-ottelupelaajaa.

Pesäkarhut on pelannut kerrassaan loistavan kevätkauden. Juhannustauolla joukkue harjoitteli aluksi tiiviisti kolme päivää. Sen jälkeen huilattiin ja ladattiin akkuja muutama päivä ja palattiin yhteisharjoitteluun sunnuntai-iltana. Pesäkarhut ei ole hävinnyt yhtään peliä alkukauden aikana ja joukkueella onkin jopa täysin omissa käsissään nyt runkosarjan voitto. Alkukauden menestys näkyy myös tilastoissa. Pesäkarhut on tehnyt eniten ja päästänyt vähiten juoksuja tähän mennessä. Tiistain Porin ottelun tekee mielenkiintoiseksi myös se, että vastakkain on kaksi parasta ulkopeliä kevätkaudella pelannutta joukkuetta. Porilaisten vahvat esitykset palkittiin niinikään Itä-Länsi-valinnoissa, kun Pesäkarhuista naisten otteluun valittiin pelaajia ennätysmäärä eli peräti kuusi pelaajaa(Hirvikoski,Kärkkäinen,Kuusisto,Svansjö,Toiviainen ja Viitala). Lisäksi Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki valittiin ansaitusti luotsaamaan Lännen naisia. Kuten Lapualtakin, niin myös Pesäkarhuista pääsi kaksi pelaajaa b-tyttöjen Itä-Länteen.

"Tiistain Lapua-ottelu Porissa on yksi kesän kohokohdista. Kaksi erinomaista joukkuetta on vastakkain. Meidän sisäpeli on ollut ulkopelimme lisäksi todella hyvää ja saamme sille kovan mittarin, kun Sirpa Pollarin johdolla Lapuan ulkopeli tulee vastaan. Lapua-ottelut ovat aina olleet porilaiselle yleisölle suosikkimatseja, toivottavasti niin myös nyt", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää