Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden odotetuin kohtaaminen

 
Kauden odotetuin kohtaaminen

Länsi-Porin ylpeys saapuu kantakaupunkiin näyttöhaluja uhkuen ja puhkuen. Sarjanousija leimattiin keväällä Kakkosen B-lohkon alakastin porukaksi, mutta neljä voittoa yhdeksästä pelistä ovat nostaneet Musan Salaman sarjan keskivaiheille. Ja vieläpä pisteen FC Jazzin edelle.

- MuSa voittaa 0-3. Ruisniemen Jape tekee kaksi ja Allu Vihtilä yhden, Salaman keskikentän maaginen järjestelijä Eero Salminen täräyttää itseluottamusta uhkuen.

- Varma veikkaus perustuu siihen, että saimme edellisessä vieraspelissä ensimmäisen vierasvoiton. Putki on auki ja se myös jatkuu.

Salminen viiletti vielä viime kaudella paprikanpunaisessa paidassa. "El Magiko" järjestikin Jazzille useita maukkaita osumia ja tärkeitä sarjapisteitä.

Mutta menneet ovat olleet. Nyt Eki kantaa ylpeänä Salaman valkoista paitaa, ja haluaa pyörittää ex-pelikaverinsa merimiessolmuun.

- Kautemme on mennyt pisteiden valossa ihan hyvin. Pelillisesti meillä on toki paljon parannettavaa - koko joukkueella ja mulla myös henkilökohtaisesti, Salminen myöntää.

Salama on raapinut voittoja raivokkaalla puolustustaistelulla ja tuulennopean Jarno Ruisniemen vastaiskuvoimalla.

Keskiviikkona paljastuu, miten omalla postimerkin kokoisella kotikentällään puolustamaan tottunut Salama orientoituu Ikuisen tuulen stadionin aakeaan ja laakeaan kenttään. Onko rivistö reikäjuustoa, vaiko ovatko linjat yhtä suorat ja jämerät, mitä Legea-tallikaveri Pohjois-Korealla?

Peli vastaa näihin kysymyksiin, FC Jazzin päävalmentaja Mikko Mannila muihin.

- Tämä on meille elämän ja kuoleman kamppailu. Aito paikallispeli, jossa on panokset kovat, Mannila hekumoi.

- Nyt sarja on siinä vaiheessa, että meidän on pystyttävä keräämään pisteitä ja löydettävä oikea tatsi peliimme. Heinäkuussa on paljon pelejä, ja hyvät joukkueet alkavat varmasti erottua. Meidän on päästävä siihen junaan.

Mannila on hyvin luottavainen pelin alla. Pelaajia on pikku hiljaa palaamassa sairaustuvilta ja maailman turuilta rosteriin, mikä antaa päävalmentajalle uusia vaihtoehtoja ja aseita.

- FC Jazzin perustaso on joukkueena selvästi parempi, ja se on näytettävä kentällä. Tietenkin derbyissä erot kaventuvat, ja kova taisteluhenki, joka on MuSan vahvuus, nousee arvoonsa.

- Tiedän tarkasti MuSan heikkoudet, ja niihin aiomme iskeä. Ja se tulee tuomaan meille myös voiton.

- Mutta meidän pitää myös huomioida, että Salamalla on kaksi huikea pelaajaa, Salminen ja Ruisniemi, jotka voivat pelkästään omilla yksilösuorituksillaan kääntää pelejä.

Mannila ei lähde jauhamaan valmentajille tuttua perusjargonia, että paikallispeli olisi vain matsi muiden joukossa.

- Nyt pelataan kaikille pelaajille ja koko seurayhteisöille todella isoista asioista. Tätä on odotettu pitkään, ja nyt hetki on vihdoin käsillä. Panoksena on kaupungin herruus ja voittajalle tulee varmasti siivet, jotka kantavat pitkälle kautta eteenpäin.

Keskiviikkona 30. kesäkuuta kello 19.00 FC JAZZ - Musan Salama Porin stadionilla.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää