Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi Lapuan, Hanna Hirvikoski kentän kuningatar

 
Pesäkarhut kaatoi Lapuan, Hanna Hirvikoski kentän kuningatar

Pesäkarhut kasvatti voittoputkensa pituuden jo kolmeentoista voittoon, kun se kaatoi naisten superpesiksen huippuottelussa Lapuan jaksoin 2-0. Porissa helteisessä säässä pelatussa ottelussa molemmat joukkueet pelasivat odotetusti erinomaista ulkopeliä, mutta Pesäkarhujen monipuolisempi ja laadukkaampi sisäpeli takasi voiton kotijoukkueelle.

Ensimmäisellä jaksolla pelattiin aina viimeiseen vuoropariin tasaisesti Pesäkarhujen johtaessa niukasti 1-0 Hanna Hirvikosken onnistuessa ensimmäisessä vuoroparissa Emmi Viitalan kotiuttamisessa. Mutta neljännessä vuoroparissa Hirvikosken "tykki" jysähti, Hanna täräytti keskeltä takaa läpi ja tuloksena kunnari sekä kaksi tavallista juoksua. Avausjakso Pesäkarhuille puhtaasti 4-0.

Toisella jaksolla porilaisten ulkopeli jatkui tiiviinä Heidi Hakomäen pelatessa loistavaa peliä lukkarina. Sisäpelissä Hirvikoski ja Heidi Kuusisto avasivat jakson juoksutehtailut vakuuttavilla lyönneillään ja tuota saavutettua johtoasemaa Pesäkarhut ei enää menettänyt. Jälkimmäinen jakso kotijoukkuelle 4-1. Koko ottelussa Pesäkarhut voitti kolmostilanteet 17-8 ja onnistumisprosenteissa taisto meni porilaisille 61-38. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin peräti viisi juoksua lyönyt Hanna Hirvikoski ja Elisa Järvenpää. Lapuan parhaita olivat Sirpa Pollari ja Paula Saloranta.

"Hieno palata kotiyleisön eteen juhannustauon jälkeen ja Lapua vastustajana sytyttää aina. Hieman oltiin etenkin ekalla jaksolla huolimattomia ja annettiin Sipen(Pollari) viedä. Loistavalla ulkopelillä kuitenkin voitettiin tämä peli, kun sisällä saatiin rutistettua ne muutamat tarvittavat pinnat. Torstaina pitää kuitenkin olla paremmin hereillä alusta asti, ettei Sipe pääse Lapualaisyleisön tahdittamana juhlimaan.", kommentoi UrheiluSuomi.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski.

"Vahvaa ulkopeliä molemmilta joukkueilta. Omassa sisäpelissä jäi hieman tarkennettavaa, yhä vain paremmin pitää pelata nimenomaan Lapuan lukkaria Sirpa Pollaria vastaan. Torstaina on mukava mennä Lapualle, siellä on aina tunnelmaa. Voittoa lähdetään hakemaan sieltäkin", tuumaili Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli jälleen upeasti, 1148 katsojaa. Pesäkarhujen kotiotteluiden yleisökeskiarvo on nyt seitsemän kotiottelun jälkeen 1165 katsojaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää