Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Hovivuori FBT Poriin

 
Niklas Hovivuori FBT Poriin

FBT Pori saa maailmanluokan vahvistuksen puolustukseensa. Kahdeksan viimeisintä vuotta puoliammattilaisena ”maailmalla” salibandya pelannut Niklas Hovivuori, 34, tuo FBT Porin puolustukseen kaivattua kokemusta.

Ruotsin, Sveitsin ja Norjan pääsarjoissa pelannut Hovivuori palaa Suomeen siviilitöiden mukana. Päättyneellä kaudella Hovivuori edusti Sveitsissä Bulach Floorball joukkuetta. Tampereen Kooveesta matkalle lähteneeltä pelaajalta löytyy kokemusta myös Euroopan maiden pääsarjojen joukkueille järjestetyssä mestaruuskilpailussa Eurooppa Cupissa, nykyään sarja tunnetaan nimellä EuroFloorball Cupina.

- Tunnen olevani tietyllä tapaa etuoikeutettu, kun olen useamman vuoden kyennyt pelaamaan rakasta lajia ja kiertämään Eurooppaa. Nyt on kuitenkin seuraavan vaiheen aika. Suomen Salibandyliiga on itselle toistaiseksi vielä vieras, minulla on kuitenkin kova halu kokea ja näyttää. Pelaahan Salibandyliigassa useita tuttuja mm. Sveitsin sarjoista, Hovivuori kommentoi.

- Uskon, että Nikke tuo nousijajoukkueeseemme tarpeellista kokemusta. Useamman vuoden kovissa sarjoissa pelanneena hän on kaivattu lisä joukkueeseemme. Arvostan lisäksi pelaajan asennetta. Kovinkaan usein ei törmää noin innostuneeseen ja motivoituneeseen pelimieheen, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen kommentoi vahvistusta.

Hovivuoren jälkeen FBT Porilla on koossa 22 sopimuspelaajaa, jonka myötä joukkue alkaa olemaan kasassa. Joukkueeseen etsitään vielä toista maalivahtia.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää