Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vihtilän osuma riitti voittoon

 
Vihtilän osuma riitti voittoon

FC PoPa kohtasi tänään helteisellä Puustelli stadionilla JIPPO:n ja rutisti täydet kolme pistettä Teemu Vihtilän maalilla.

Vahva ensimmäinen puoliaika

PoPalla oli kotiyleisönsä edessä kasvojen pesun paikka, koska viime kotiottelu TPV:ta vastaan oli voitosta huolimatta erittäin nihkeä ja haluton esitys. Joukkue tulikin pienen loman jälkeen erittäin vahvasti peliin ja hallitsikin ensimmäisiä minuutteja suvereenisti. 10 minuutin jälkeen joukkue siirtyikin johtoon, kun kärjessä töitä hartiavoimin tehnyt Kari-Pekka Koivunen puikkelehti alueelle sisään ja laukoi kohti hyvän ottelun pelannutta Mikko Ikosta, torjunnasta pallon laukoi varmasti  sisään Vihtilä. Maalin jälkeen kotijoukkue jatkoi painostustaan ja vierailija oli hätää kärsimässä, muutama minuutti maalista Koivunen laukoi lähietäisyydeltä tolppaan, Ilkka Santahuhta laukoi ylärimaan ja aivan ensimmäisen puoliajan lopussa Koivunen pääsi melkein puolesta kentästa yksin läpi mutta Ikonen torjui tilanteen ilmiömäisesti. PoPan esitys oli ensimmäiselä puoliskolla yksi kauden parhaista eikä vierailija saanut yhtä laukausta enempää kohti Lauri Pirhosen vartioimaa maalia. Näin tauolle siirryttiin PoPan ansaitussa johdossa.

PoPa hallitsi myös toista puoliaikaa

PoPa päätti tänään näyttää kotiyleisölleen, että joukkueen tahtotaso on kunnossa ja tänään otetaan kolme pistettä. Toinen puoliaika meni pitkälti PoPan hallitessa mutta muuten vahvaan esitykseen ainoa miinusmerkki tulee siitä, että PoPalla oli todella paljon paikkoja koko ottelun ja enemmän maaleja olisi pitänyt saada aikaan. Toisen puoliajan alussa vahvan ottelun keskikentällä pelannut Michael Akuffu pääsi laukomaan kuudestatoista metristä mutta Ikosen loistava reagointi esti maalin synnyn. Loppua kohden mentäessä JIPPO alkoi nostaa omaa puolustuslinjaansa ylemmäs ja PoPa pääsi hyvään paikkoihin mutta tänään taivaankappaleet olivat siinä asennossa, että yksi maali riitti voittoon. Näin hyvän esityksen jälkeen PoPa otti toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi mukaan kärkikamppailuun.

Joukkueen uudet vahvistukset Juuso Salonen ja Maido Pakk pelasivat pirteästi ja silmiinpistävää oli molempien pelaajien tahtotaso, joka oli kovaa luokkaa.

FC PoPan seuraava ottelu on ensi sunnuntaina, kun Kotkassa vastaan asettuu FC KooTeePee.

Kokoonpano tänään:
Pirhonen
Luoma ('59 Pihlainen)
Salonen
Viljanen
Santahuhta
Pakk ('78 Sumiala)
Akuffu
Ruisniemi
Vihtilä
Lehtonen ('46 Mäkelä)
Koivunen

Yleisöä: 840

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää