Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jätti Turun nollille ja valmistautuu sunnuntain kärkipeliin

 
Pesäkarhut jätti Turun nollille ja valmistautuu sunnuntain kärkipeliin

Pesäkarhut jatkoi voittojen tiellä kukistaessaan keskiviikkona Turku-Pesiksen Porissa helteessä pelatussa ottelussa puhtaasti jaksoin 2-0. Voitto oli sarjajohtajalle jo viidestoista, eikä Pesäkarhut ole hävinnyt edelleenkään otteluakaan.

Avausjakso oli myös porilaisille nihkeä, kun Turun hyvä ulkokenttä lukkari Marjukka Mäkisen johdolla esti Pesäkarhujen rynnistystä. Lopulta kuitenkin jaksovoitto kotijoukkueelle juoksuin 2-0 Hanna Hirvikosken ja ykköspalkinnolla ansaitusti palkitun Niina Koivusen vastatessa kotiutuksista. "Eka jaksolla peli oli vielä hieman vaikeaa, mutta toiselle jaksolle paransimme selvästi", kolme juoksua kaikkiaan lyönyt Koivunen totesi ottelun jälkeen.

Toisella jaksolla Pesäkarhut aloitti heti ensimmäisessä sisävuorossaan voimakkaan tulituksen. Porilaisten kakkospalkittu Heidi Kuusisto löi monipuolisilla lyönneillään tärkeitä juoksuja lyöden niitä lopulta peräti neljä. Kun Pesäkarhujen ulkopeli oli jo totutun jäätävää ja tiivistä, ei voittajasta ollut juurikaan epäselvyyttä. Porilaiset veivät toisen jakson puhtaasti 7-0.

"Upea yleisömäärä(1139) ja alkukangertelun jälkeen parantunut sisäpelimme höystettynä todella hyvällä ulkopelillämme jää tästä ottelusta päällimmäisenä mieleen. Ja tietysti erittäin arvokkaat kolme pistettä. Tästä on huikea jatkaa sunnuntaiseen kärkikamppailuun Kirittäriä vastaan, väkeä tulee varmastikin yli kolmetuhatta ja siitä tapahtumasta tulee mahtava", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri myhäili tyytyväisenä.

Pesäkarhut ja Kirittäret kohtaavat siis sunnuntaina 11.7 Porissa ja ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30. Ottelua ennen Porin pesäpallostadionilla järjestetään valtakunnallisen Suurleirin avajaiset. Lähes viikon kestävän leirin avajaiset kokoavat noin 2000 leiriläistä otteluun. "Tavoitteenamme on rikkoa Porin pesäpallostadionin yleisöennätys vuodelta 2002, tuolloin neljännessä loppuottelussa oli 2904 katsojaa. Uskoisin että tässä Nelonen Sportin tv-ottelussa saatamme päästä jopa 3500 katsojaan", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Suurleirille osallistuu kaikkiaan 119 joukkuetta(ennätysmäärä), pelaajat ovat iältään 13-14-vuotiaita. Pelejä pelataan ympäri Poria yhteensä yli kahdellakymmenellä kentällä, Urheilukeskuksen ollessa otteluiden suurin keskittymä. Leiriläiset majoittuvat Samkin ja Winnovan tiloissa Porin läntisessä osassa. Suurleirin ottelut alkavat jo sunnuntaina 11.7 iltapäivällä ja viimeisimmät ratkaisupelit pelataan perjantaina 16.7. Leirin Itä-Lännet ovat ohjelmassa torstaina. Vuosittain järjestettävän Pesäpalloliiton myöntämän Suurleirin järjestelyvastuussa nyt Porissa ovat Pesäkarhut ja Satakunnan Pesis.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää