Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjan kärkikamppailu ennätysyleisön edessä

 
Sarjan kärkikamppailu ennätysyleisön edessä

Pesäkarhut ja Kirittäret kohtaavat sunnuntaina Porissa pelattavassa naisten superpesiksen kärkikamppailussa. Pesäkarhut johtaa sarjaa tällä hetkellä yhdeksän pisteen turvin ennen Jyväskylää. "Selvää on että voittaessamme ottaisimme ison askeleen kohti runkosarjan voittoa. Mutta kyllähän se on niin, että meidän kannattaa vaan auttia huikeasta tapahtumasta ja mennä tekemään laadukkaita suorituksia. Kirittärille tämä ottelu on enemmänkin pakkovoittopeli. Kesäkuinen voittomme Jyväskylästä lisäsi itseluottamustamme ja samalla tapaa nytkin on tärkeää pitää pää pystyssä ja pelata peliä jatkuvasti eteenpäin. Kyllä nyt sunnuntaisessa ottelussa haetaan myös henkisiä asetelmia kohti syksyä", toteaa Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

Porissa tullaan tekemään sunnuntaina ainakin Pesäkarhujen kotiotteluiden uusi yleisöennätys, kun Suurleirin avajaisten myötä leiriläisiä jää seuraamaan ottelua yli 2000 henkeä. Vuodelta 2002 oleva ennätys(2904) rikkoontunee, lisäksi mahdollisuuksien rajoissa on tehdä naisten superpesiksen uusi yleisöennätys. Tämänhetkinen ennätys(3587) on vuodelta 1996 ottelusta Oulu-Jyväskylä.

Pesäkarhut-Kirittäret sunnuntaina klo 18.30, Suurleirin avajaiset klo 18. Ottelusta myös suora tv-lähetys Nelonen Sportilla.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää