Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Edessä tärkeä ottelu

 
Edessä tärkeä ottelu

FC PoPa matkustaa sunnuntaina tärkeään otteluun Kotkaan, jossa vastaan asettuu FC KooTeePee. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä mutta KooTeePee on paremman maalieron turvin pykälän ylempänä. Viime kierroksella PoPa voitti kotonaan JIPPO:n 1-0, kun taas KooTeePee hävisi FC Viikingeille 1-0.

PoPan peli menossa parempaan suuntaan

Porilaisten alkukausi olisi voinut sujua paremminkin mutta viimeiset kolme ottelua ovat joukkueelta sujunut paljon paremmin, sillä kolmen viime ottelun pistesaldo on mukavat seitsemän pistettä. Peli on alkukaudella takkuillut mutta viime lauantain esitys JIPPO:a vastaan oli lupauksia antava, sillä joukkueen peli oli pitkästä aikaa aktiivista ja maalipaikkoja oli paljon mutta viimeistelyssä oli parantamisen varaa. Joukkue tietää, että saman ilmeen on säilyttävä myös sunnuntaina ja lisäksi maalinteon pitää olla paremmalla tasolla, sillä on varmaa ettei paikkoja siunaannu yhtä paljon, kuin JIPPO:a vastaan.

PoPalta puuttuvat sunnuntaina varmuudella Toni Junnila, jonka pitää edelleen sivussa polvivamma, Joni Vuorinen, jolla on ongelmia reitensä kanssa ja Janne Vuorinen, jonka pitää sivussa kantapäävamma. Kokoonpanoon tekee paluun Piracaia, joka on sovittanut neljän ottelun pelikieltonsa.

Molemmat tarvitsevat pisteitä

Miesten Ykkösestä on kehkeytymässä tällä kaudella todella tasainen vaikka tällä hetkellä RoPS on aavistuksen ottanut kärjessä eroa. Muuten joukkueet ovat tasaisessa nipussa ja sunnuntaina otetaan ensimmäisiä askelia loppukauden kahinoihin. Karsijan paikasta on tulossa verinen taisto ja varmasti sunnuntaina molemmat joukkueet hakevat voittoa loppuun asti ja sitä myöten hieman parempia asetelmia loppukautta varten.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää