Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nice Futiksella lauantaina kotipeli

 
Nice Futiksella lauantaina kotipeli

Nice Futis saa syyskierroksen avausotteluunsa vieraakseen suvereenin sarjakärjen PK-35 Vantaalta. PK-35 on edennyt toistaiseksi lähes voitosta voittoon tyyliin Naisten liigassa. Ainoastaan HJK on onnistunut nappaamaan pisteet kovakuntoiselta PK-35. Vantaalaisten puolustuspeli varsinkin on ollut rautaa (11 peliä ja 5 päästettyä maalia).

Kotijoukkue tiedostaakin lähtevänsä otteluun selkeästi haastajan roolissa. Runsaaseen kuukauteen Nice pelaa vasta toisen ottelunsa, sillä kevätkierroksen päätösottelu (piti pelata to 8.7) Sport -  Nice siirrettiin Sportin pyynnöstä. Harmillinen juttu meidän kannaltamme, sillä olimme laatineet tarkan suunnitelman Cup otteluineen (Nice - Honka 2.7) miten valmistaudumme mahdollisimman hyvin kesätauon jälkeisiin peleihin. PK-35 on varmasti etua siitä, että heillä on jo peli alla.

-Olemme päässeet harjoittelemaan terveellä täydellä joukkueella ja kunhan pelituntuma saadaan taas päälle uskon Nicen olevan parempi syyskierroksella kuin keväällä. Mihin se sitten riittää  jää nähtäväksi.

Ottelutauolla joukkue on pyrkinyt selkiyttämään pelitapaansa ja nostamaan fyysistä tasoa pykälää korkeammalle. Nice muuttaa syyskierrokselle peliryhmitystään tavoitteena on "emännöidä" keskialuetta peleissä paremmin kuin kevätkierroksella.

Kolmen joukkueen karkumatka ja muiden joukkueiden ennätyksellinen tasaisuus tarkoittanee sitä, että yhdeksän joukkuetta pelaa ensisijaisesti sarjapaikastaan. Piristävää sarjalle olisi jos kärkikolmikko yllättäen alkaisi kompuroida, mutta se ei taida olla todennäköistä. Kyllä Nicelläkin on vielä haaveita muustakin kuin sarjapaikan säilyttämisestä.

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää