Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Tiuttu SBS Porin peräsimeen

 
Maajoukkuevalmentaja SBS Porin peräsimeen

Salibandyn 2. divisioonaan valmistautuva SBS Pori on pestannut päävalmentajakseen huittislaisen Jussi Tiutun. Tiuttu on aikaisemmin toiminut muun muassa Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana. Hän on myös suorittanut huippuvalmentajatutkinnon. Viimeksi Tiuttu valmensi Pirkkalan Pirkkojen 1. divisioonajoukkuetta kaudella 2008-2009.

SBS Porin kakkosvalmentajana aloittaa pitkän linjan porilainen salibandyvaikuttaja Juha Marmio. Viime kaudella päävalmentajana toiminut Kari Södergård joutui jättämään päävalmentajan tehtävät terveydellisistä syistä, mutta jatkaa kuitenkin SBS Porin organisaatiossa junioripäällikkönä.

SBS Porin taustajoukoissa ollaan luottavaisia.

- Olen erittäin iloinen siitä, että meillä on nyt valmennustiimi, joka on täynnä salibandyosaamista ja halua näyttää osaamistaan. Tuntuu siltä, että tippuminen kakkosdivisioonaan oli meille uuden alku, toteaa SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

- Tyytyväisyyttäni lisää, että Kari Södergård jatkaa päävalmentajan tehtävää kevyemmässä junioripäällikön tehtävässä. Karin osaamista tarvitaan nyt kun seura valmistautuu syksyllä 2012 siirtämään kaiken toimintansa, junioritoimintaa myöten, Porin nk. vanhasta uimahallista remontoitavaan Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen, jatkaa Lehtimäki.

Uusi päävalmentaja ei peittele tyytyväisyyttään.

- Jokaisen valmentajan unelma on varmasti päästä valmentamaan sellaista joukkuetta, jonka takana on hallintokoneisto, jolla on selkeät tulevaisuuden tavoitteet ja pitkän tähtäyksen suunnitelma. Otan myös itse vastaan tämän tehtävän pidempiaikaisena haasteena. Tavoitteena on palauttaa SBS Pori salibandyn korkeimmalle sarjatasolle 5-6 vuoden sisällä, kertoo Tiuttu.
- Uudet liikuntatilat tuovat seuralle myös aivan uudenlaiset harjoittelu- ja toimintamahdollisuudet syksystä 2012 alkaen, lopettaa Tiuttu.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää