Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Tiuttu SBS Porin peräsimeen

 
Maajoukkuevalmentaja SBS Porin peräsimeen

Salibandyn 2. divisioonaan valmistautuva SBS Pori on pestannut päävalmentajakseen huittislaisen Jussi Tiutun. Tiuttu on aikaisemmin toiminut muun muassa Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana. Hän on myös suorittanut huippuvalmentajatutkinnon. Viimeksi Tiuttu valmensi Pirkkalan Pirkkojen 1. divisioonajoukkuetta kaudella 2008-2009.

SBS Porin kakkosvalmentajana aloittaa pitkän linjan porilainen salibandyvaikuttaja Juha Marmio. Viime kaudella päävalmentajana toiminut Kari Södergård joutui jättämään päävalmentajan tehtävät terveydellisistä syistä, mutta jatkaa kuitenkin SBS Porin organisaatiossa junioripäällikkönä.

SBS Porin taustajoukoissa ollaan luottavaisia.

- Olen erittäin iloinen siitä, että meillä on nyt valmennustiimi, joka on täynnä salibandyosaamista ja halua näyttää osaamistaan. Tuntuu siltä, että tippuminen kakkosdivisioonaan oli meille uuden alku, toteaa SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

- Tyytyväisyyttäni lisää, että Kari Södergård jatkaa päävalmentajan tehtävää kevyemmässä junioripäällikön tehtävässä. Karin osaamista tarvitaan nyt kun seura valmistautuu syksyllä 2012 siirtämään kaiken toimintansa, junioritoimintaa myöten, Porin nk. vanhasta uimahallista remontoitavaan Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen, jatkaa Lehtimäki.

Uusi päävalmentaja ei peittele tyytyväisyyttään.

- Jokaisen valmentajan unelma on varmasti päästä valmentamaan sellaista joukkuetta, jonka takana on hallintokoneisto, jolla on selkeät tulevaisuuden tavoitteet ja pitkän tähtäyksen suunnitelma. Otan myös itse vastaan tämän tehtävän pidempiaikaisena haasteena. Tavoitteena on palauttaa SBS Pori salibandyn korkeimmalle sarjatasolle 5-6 vuoden sisällä, kertoo Tiuttu.
- Uudet liikuntatilat tuovat seuralle myös aivan uudenlaiset harjoittelu- ja toimintamahdollisuudet syksystä 2012 alkaen, lopettaa Tiuttu.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää