Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Tiuttu SBS Porin peräsimeen

 
Maajoukkuevalmentaja SBS Porin peräsimeen

Salibandyn 2. divisioonaan valmistautuva SBS Pori on pestannut päävalmentajakseen huittislaisen Jussi Tiutun. Tiuttu on aikaisemmin toiminut muun muassa Suomen naisten maajoukkueen kakkosvalmentajana. Hän on myös suorittanut huippuvalmentajatutkinnon. Viimeksi Tiuttu valmensi Pirkkalan Pirkkojen 1. divisioonajoukkuetta kaudella 2008-2009.

SBS Porin kakkosvalmentajana aloittaa pitkän linjan porilainen salibandyvaikuttaja Juha Marmio. Viime kaudella päävalmentajana toiminut Kari Södergård joutui jättämään päävalmentajan tehtävät terveydellisistä syistä, mutta jatkaa kuitenkin SBS Porin organisaatiossa junioripäällikkönä.

SBS Porin taustajoukoissa ollaan luottavaisia.

- Olen erittäin iloinen siitä, että meillä on nyt valmennustiimi, joka on täynnä salibandyosaamista ja halua näyttää osaamistaan. Tuntuu siltä, että tippuminen kakkosdivisioonaan oli meille uuden alku, toteaa SBS Porin puheenjohtaja Jouni Lehtimäki.

- Tyytyväisyyttäni lisää, että Kari Södergård jatkaa päävalmentajan tehtävää kevyemmässä junioripäällikön tehtävässä. Karin osaamista tarvitaan nyt kun seura valmistautuu syksyllä 2012 siirtämään kaiken toimintansa, junioritoimintaa myöten, Porin nk. vanhasta uimahallista remontoitavaan Liikunta- ja hyvinvointikeskukseen, jatkaa Lehtimäki.

Uusi päävalmentaja ei peittele tyytyväisyyttään.

- Jokaisen valmentajan unelma on varmasti päästä valmentamaan sellaista joukkuetta, jonka takana on hallintokoneisto, jolla on selkeät tulevaisuuden tavoitteet ja pitkän tähtäyksen suunnitelma. Otan myös itse vastaan tämän tehtävän pidempiaikaisena haasteena. Tavoitteena on palauttaa SBS Pori salibandyn korkeimmalle sarjatasolle 5-6 vuoden sisällä, kertoo Tiuttu.
- Uudet liikuntatilat tuovat seuralle myös aivan uudenlaiset harjoittelu- ja toimintamahdollisuudet syksystä 2012 alkaen, lopettaa Tiuttu.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää