Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiukat ottelut jatkuvat

 
Tiukat ottelut jatkuvat

FC PoPa kohtaa huomenna Puustelli stadionilla PS Kemin kello 19.00. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Kemissä päättyi lukemiin 0-0 ja PoPa saa olla tyytyväinen pisteeseen, sillä kotijoukkue epäonnistui rangaistuspotkussa toisella puoliajalla. Viime kierroksella PoPa pelasi kotonaan 1-1 Viikinkien kanssa ja PS Kemi kaatoi KPV:n peräti 5-2. PoPa on tällä hetkellä tasaisessa sarjassa kolmantena kerättyään 14 ottelusta 25 pistettä ja maalieron ollessa niukasti plussalla 22-19. Huominen vierailija on sarjassa kymmenentenä 18 pisteellään ja maalieron ollessa pakkasella 18-21.

PoPalla edessään tärkeä viikko

Huominen ottelu on PoPan ensimmäinen härkäviikosta, sillä keskiviikkona joukkue matkustaa Tampereelle ja lauantaina Joensuuhun, joten on selvää, että tuleva viikko on joukkueelle erittäin tärkeä ja tärkeän viikon alkuun olisi saatava hyvä tulos. Joukkue onkin huolella valmistautunut huomiseen otteluun tiedostaen, että huomenna pitää olla alusta asti valmiina, sillä valmentajanvaihdoksen jälkeen vierailijoiden peli on kehittynyt ja alla oleva voitto nostaa varmasti joukkueen itseluottamusta.

PoPa pelasi viime lauantaina kaksijakoisen ottelun Viikinkejä vastaan, ensimmäisen puoliajan ollessa täysin PoPan hallinnassa ja toinen taas vierailijoiden. Pelaamalla huomenna koko ottelun samalla tasolla, kuin viime lauantain ensimmäisen jakson niin kotijoukkueella on hyvät saumat voittoon. Selvää on, että huomenna nähdään vauhdikas ottelu kovalla intensiteetillä, jota kannattaa saapua katsomaan.

PoPa saa huomiseen otteluun Michael Akuffun, joka on sovittanut pelikieltonsa ja Matti Lähitien, joka on PoPassa kolmen ottelun sopimuksella. Sivussa sen sijaan ovat Petri Viljanen, joka potee takareisivammaa, Juho Lehtonen, jolla on nilkkavamma ja Juuso Salonen, jolla on myös ongelmia nilkkansa kanssa.

"Kireä peli edessä"

- PS Kemi on aika fyysinen joukkue hyvillä yksilöillä. Joukkue sai viime ottelussa poikki voitottomien otteluiden putkensa ja varmasti he tulevat Poriin hyvällä fiiliksellä. Kemin erikoistilanteet ovat vaarallisia, joissa meidän täytyy olla hereillä.

- Vaikka viime ottelussa meidän voittoputki katkesi niin itseluottamus on kunnossa ja tiedämme, että pelaamalla omaa peliämme ja puolustamalla huolellisesti niin meillä on kaikki saumat voittoon mutta kireä peli on edessä, sanelee Lauri Pirhonen.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää