Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut playoff -hengessä Ylihärmän kimppuun

 
Pesäkarhut playoff -hengessä Ylihärmän kimppuun

Naisten superpesiksen runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja viikon kuluttua keskiviikkona alkavat puolivälierät. Runkosarjan voiton jo varmistanut Pesäkarhut Porista pyrkii virittelemään iskuaan playoff-meininkiin kotiottelussaan Ylihärmää vastaan nyt keskiviikkona. Teoriassa on mahdollista myös se, että juuri Ylihärmä on pudotuspeleissä Pesäkarhujen ensimmäinen vastustaja. Toki todennäköisempää on se, että porilaisten vastustaja löytyy joukosta Rauma,Viinijärvi tai Siilinjärvi. "Lähdemme runkosarjan viimeiseen kotiotteluumme playoff-hengessä. Odotan että pelaamme voittavaa,tasapainoista peliä laajalla rintamalla. Sopivanlainen tylyys pelitavassa ja otteessa kuuluu myös kuvaan. Sama teema jatkuu myös sunnuntaina runkosarjan päättävässä Lappeenranta-vieraspelissä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa. Pesäkarhujen kotiotteluissa on käynyt katsojia tällä kaudella upeasti, keskiarvo ennen keskiviikkoista kotiottelua on peräti 1414. On hyvinkin todennäköistä että porilaiset tekevät nyt kautta aikain keskiarvoennätyksen runkosarjan otteluissa. Viinijärvi pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa hallussaan vuodelta 1992, heidän yleisökeskiarvonsa runkosarjan kotiotteluissa oli tuolloin 1330 katsojaa/ottelu.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää