Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut playoff -hengessä Ylihärmän kimppuun

 
Pesäkarhut playoff -hengessä Ylihärmän kimppuun

Naisten superpesiksen runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja viikon kuluttua keskiviikkona alkavat puolivälierät. Runkosarjan voiton jo varmistanut Pesäkarhut Porista pyrkii virittelemään iskuaan playoff-meininkiin kotiottelussaan Ylihärmää vastaan nyt keskiviikkona. Teoriassa on mahdollista myös se, että juuri Ylihärmä on pudotuspeleissä Pesäkarhujen ensimmäinen vastustaja. Toki todennäköisempää on se, että porilaisten vastustaja löytyy joukosta Rauma,Viinijärvi tai Siilinjärvi. "Lähdemme runkosarjan viimeiseen kotiotteluumme playoff-hengessä. Odotan että pelaamme voittavaa,tasapainoista peliä laajalla rintamalla. Sopivanlainen tylyys pelitavassa ja otteessa kuuluu myös kuvaan. Sama teema jatkuu myös sunnuntaina runkosarjan päättävässä Lappeenranta-vieraspelissä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa. Pesäkarhujen kotiotteluissa on käynyt katsojia tällä kaudella upeasti, keskiarvo ennen keskiviikkoista kotiottelua on peräti 1414. On hyvinkin todennäköistä että porilaiset tekevät nyt kautta aikain keskiarvoennätyksen runkosarjan otteluissa. Viinijärvi pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa hallussaan vuodelta 1992, heidän yleisökeskiarvonsa runkosarjan kotiotteluissa oli tuolloin 1330 katsojaa/ottelu.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää