Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut myrskyssäkin tehokkaana

 
Pesäkarhut myrskyssäkin tehokkaana

Kotiotteluiden katsojakeskiarvon ennätys nyt porilaisilla

Pesäkarhut kaatoi naisten superpesiksen runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Ylihärmän puhtaasti jaksoin 2-0. Ottelu pelattiin kovassa tuulessa ja tuiskussa, Veera-myrskyksikin sitä voi sanoa. Kummallakaan jaksolla porilaiset eivät antaneet vieraille mahdollisuuksia voittaen avausjakson 8-0 ja toisenkin 7-0.

Pesäkarhujen sankariksi ensimmäisellä jaksolla nousi nimipäiväänsä juhlinut Veera Svansjö, jonka läpilyönti ratkaisi jakson lopullisesti kotijoukkueelle. Toisella jaksolla tahtipuikkoa heiluttivat lähinnä Heidi Kuusisto ja Hanna Hirvikoski.

"Olen todella tyytyväinen koko joukkueen esitykseen tänään. Ulkopeli oli erittäin hyvää ja sisäpelissä teimme onnistuneita suorituksia laajalla rintamalla. Erityisesti tänään kuitenkin lämmittää se ilme, millä olimme matkassa. Siinä oli hakemaamme playoff-otetta. Samaan pyrimme myös sunnuntaina runkosarjan päätöskierroksella Lappeenrannassa ja sitten olemme valmiita ensi keskiviikkona alkaviin pudotuspeleihin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki myhäili.

"Hieno ja hallittu suoritus meiltä. Tämä oli juuri sellainen esitys kuin haluttiinkin ja peli oli koko ajan meidän käsissämme. Edes kovaa puhaltanut tuuli ei saanut meitä järkkymään, vaan osasimme jopa käyttää sitä hyväksemme. Samaa rataa runkosarjan viimeisen ottelun kautta pleijareihin.", kommentoi UrheiluSuomi.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski.

Pesäkarhujen ja Ylihärmän ottelua seurasi keskiviikon myrskyssä 707 katsojaa. Katsojamäärä kuitenkin varmisti Pesäkarhuille uuden ennätyksen naisten superpesiksen historiassa. Pesäkarhut keräsi tämän kauden runkosarjassa kotiotteluihinsa huikeasti 1355 katsojaa/ottelu. Aikaisempi ennätys(1330) oli Viinijärven Urheilijoiden nimissä vuodelta 1992.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää