Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Helteisestä Joensuusta kolme pistettä

 
Helteisestä Joensuusta kolme pistettä

FC PoPa otti tuiki tärkeän voiton, kun todella helteisessä ilmassa pelattu ottelu JIPPO:a vastaan päättyi PoPan voittoon lukemin 2-0, maalintekijöinä kunnostautuivat loukkaantumisestaan toipunut Petri Viljanen ja Samu Ruisniemi.

Kuumat oltavat

Ottelun tempo ei noussut missään vaiheessa kovaksi, koska ilma oli todella raskas ja täydellä höyryllä aloittaminen olisi voinut olla kohtalokasta. Kotijoukkue tuli alussa muutaman kerran vaaarallisesti ja pyrki pelaamaan palloa PoPan puolustuslinjan selustaan mutta Lauri Pirhonen oli maalilla valppaana ja nappasi pallot varmasti käsiinsä. PoPa pelasi ensimmäisen jakson pääsääntöisesti vasenta laitaa, josta joukkue saikin muutaman paikan rakenneltua, ensimmäinen paikka siunaantui Matti Lähitielle mutta kovan laukauksen torjui kulmaksi maalivahti Mikko Ikonen. PoPa sai muitakin puolittaisia tilanteita mutta laukaukset suuntautuivat päin Ikosta, jolla ei ollut vaikeuksia torjuntoihin. PoPa siirtyi ottelussa johtoon 26 minuutilla, Michael Akuffun antama kulmapotku tavoitti Joni Vuorisen pään, josta pallo suuntautui Viljaselle, joka laukoi pallon voimalla maaliin. Maalinsa jälkeen PoPa jatkoi painostustaan ja edelleen joukkue hyökkäsi vaarallisesti vasemmalta puolelta mutta lisämaaleja ei nähty. Aivan puoliajan lopussa PoPa sai reilusta kahdestakymmennestä metristä vapaapotkun, kun Kari-Pekka Koivusta rikottiin, tuomitun vapaapotkun Samu-Petteri Mäkelä ampui niukasti yli maalin. Viileään pukukoppiin siirryttiin PoPan johtaessa 1-0.

Ruisniemi ratkaisee

Toisen puoliajan PoPa aloitti vahvasti ja saikin hyvän paikan siirtyä kahden maalin karkumatkalle, kun Teemu Vihtilä vapautti syötöllään Koivusen laidalta puolittain läpi mutta laukaus sujahti sivuverkkoon. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä paremmin kotijoukkuekin pääsi paremmin peliin mukaan ja olikin tasoittaa ottelun vapaapotkusta, pallo jäi pyörimään vaarallisesti maalille mutta PoPa siivosi pallon maaliviivalta väljemmille vesille. PoPa oli 65 minuutilla pakotettu vaihtoon, kun loukkaantumisestaan toipuva Viljanen tuli vaihtoon, koska ei haluttu ottaa riskiä toipuvan takareiden kanssa. 74 minuutilla JIPPO:n kohtalo alkaa sinetöityä, kun Hans Ekroosin törkeä vankilataklaus Juho Lehtoseen oli punaisen kortin arvoinen. Seuranneesta vapaapotkusta Mäkelä laukoi pallon vastustajan kautta kulmaksi ja Akuffun antaman kulman Ruisniemi laukoi maalin kattoon. Maalin jälkeen PoPa alkoi turvata johtoaan antaen näennäisen hallinnan kotijoukkueelle. Kotijoukkue saikin pallon PoPan maaliin mutta tilanne tuomittiin aivan oikein paitsioksi. Näin PoPalle tuki tärkeä voitto lukemin 2-0.

Seuraavat neljä peliä kotona

PoPa nousi voittonsa ansiosta 29 pisteeseen ja on vain pisteen päässä sarjan kakkospaikalta, joskin yhden ottelun enemmän pelanneena. Seuraavat viikot ovat PoPalle suuri mahdollisuus, sillä seuraavat neljä peliä ovat kotikentällä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää