Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tärkeitä pisteitä jaossa

 
Tärkeitä pisteitä jaossa

FC PoPalla on edessään neljän ottelun kotiputki, joista olisi saatava paljon pisteitä kärkikamppailussa pysyäkseen. Sunnuntainen vastus FC KooTeePee on tulosten valossa pelannut heikohkon kauden vaikka joukkueen nimilista on tälle tasolle varsin kova. KooTeePee on kerännyt 16 ottelusta 19 pistettä ja maaliero on niukasti miinuksella lukemin 14-15. PoPa sen sijaan on pelannut yhden ottelun enemmän ja kasassa on 29 pistettä maalieron ollessa plussalla 27-24. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi PoPan voittoon 3-0.

Alla tärkeä voitto

PoPan härkäviikko ei ollut pisteiden valossa napakymppi, sillä sarakkeeseen tuli tappio kotona PS Kemille, tasapeli TPV:n vieraana mutta onneksi härkäviikon päätti taisteluvoitto Joensuusta lukemin 2-0. Nyt alkava kotiputki on suuri mahdollisuus mutta putken ei saa hämätä joukkuetta ja faktahan on, että vieraissa PoPa on tällä haavaa sarjan paras joukkue. Vastustajat tulevat Poriin tiukasti puolustamalla ja antavat pelin hallinnan isännille ja kyttäävät vastahyökkäyksiä, sunnuntaina tulee varmasti olemaan samanlainen peli, jossa ensimmäisen maalin merkitys on valtava. PoPa on tällä viikolla palautellut raskaan viikon rasitukset pois ja pikkuhiljaa katseet on suunnattu sunnuntain peliin, josta on tulossa tiukka eikä sarjataulukko kerro koko totuutta KooTeePeestä.

Poissa kokoonpanosta ovat varmuudella Juho Lehtonen, jonka varoitustili täyttyi Joensuussa, Samu Ruisniemi, jolla on pohjevamma ja Toni Junnila, jonka polvivamma ei ole toipunut suunnitellusti ja Tonilla on edessään uusi magneettikuvaus. Paluun kokoonpanoon tekee Ilkka Santahuhta, joka huilasi viimeksi varoitustilin takia, lisäksi Juuso Salonen, Ilari Ruuth ja Matti Lähitie ovat sunnuntaina PoPan käytössä.

Pertti Lundell odottaa tiukkaa ottelua.

- Ottelu on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, me tarvitsemme voiton pysyäksemme kärkikamppailussa ja KooTeePee tarvitsee voiton, koska joukkue on yllättäen ajautunut putoamiskamppailuun.

- Meillä oli hyvä putki päällä, joka katkesi PS Kemiä vastaan mutta onneksi pääsimme heti keskiviikkona takaisin pisteiden makuun ja lauantaina haettiin tärkeä voitto Joensuusta. Ollaan tähdätty, että pääsisimme hyvistä asetelmista kotiputken kimppuun, nämä alkaa olemaan hetkiä, jossa meidänkin joukkue mitataan. Tiedostamme KooTeePeen vaarallisuuden, joukkue pelaa kurinalaisesti ja vaikka pisteitä on vain kasassa 19 niin joukkuee on laadukas, viimeksi joukkueeseen liittyi Teemu Turunen ja ennestään heillä on Jukka Veltheimin, Tuomas Kuparisen ja Niki Heleniuksen kaltaisia pelaajia joukkueessaan. Tiedossa on kova vääntö mutta lähdemme haastaamaan KooTeePeetä meidän omilla vahvuuksillamme.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää