Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paikallisderby osa 2

 
Paikallisderby osa 2

MuSa kohtaa kotonaan paikallisvastustaja FC Jazzin, kun kakkosta on enää kolmannes pelaamatta. Ottelu on vierasjoukkue Jazzin kannalta pisteiden valossa melko yhdentekevä, sillä sarjan kärjessä majaileva Ilves on karannut omille teilleen ja sarjapaikkakin näyttää vuorenvarmalta. Kotijoukkue MuSa puolestaan tarvitsee kipeästi lisäpisteitä, jotta Wembleyllä pelattaisiin ensi vuonnakin Kakkosen jalkapalloa. Puhelimella tavoitettu kiireinen businessmies, MuSa-toppari Jari Vuorinen tietää kuitenkin lääkkeet kurssin kääntämiseen: "Nyt ei enää 98 % riitä, vaan jokaisen on annettava kaikkensa jäljellä olevissa peleissä pelikavereita tsempaten."

MuSan kymmenen ottelua kestänyt voitoton putki on aika saada katki ja mikäpä tuntuisikaan makeammalta, kuin ottaa voitto rakkaasta paikallisvastustaja Fc Jazzista. Helppoa iltapuhdetta ei Salamalle ole kuitenkaan tiedossa, sillä Jazz pursuaa kovan luokan pelimiehiä. Hienon alkukauden pelannut Joonas Laurikainen loistaa paprikapaitojen kirkkaimpana tähtenä johtaen samalla Kakkosen B-lohkon Veikkauspörssiä. Harmaita hiuksia MuSan puolustukselle aiheuttaa varmasti myös vikkeläkinttuinen Ville 'Bambi' Santanen, jonka messimäiset liikkeet ja zidanemaiset pallokosketukset saavat niin naisten kuin puolustajienkin päät sekaisin. Nähtäväksi jää, miten entinen MuSapeluri Santanen otetaan vastaan Wembleyllä. Jari Vuorisella on oma mielipiteensä Jazzin vaarallisimmasta lenkistä: 'Jazz on kokonaisuudessaan taitava joukkue, mutta erityismaininnan saa aina kentällä vaarallisesti kiemurteleva Matti Santahuhta.'

Vierasjoukkue lähtee otteluun allaan karvas 1-2 kotitappio SalPasta. Häviö katkaisi viiden ottelun mittaisen tappiottomien pelien sarjan. 'Laitetaan pojille heti alussa luu kurkkuun ja näytetään kuka on isäntä', kertoo Vuorinen kysyttäessä Jazzin kaatoon vaadittavasta reseptistä.

Ottelu pelataan MuSan Wembleyllä keskiviikkona 18.8.2010 klo. 18.30.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää