Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Parempi voitti

 
Parempi voitti

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli vielä varsin tasaista palloilua, ja molemmilla joukkueilla oli paikat tehdä avausmaali. FC Jazz oli saanut takaisin kokoonpanoon Raumalla kätensä murtaneen Mamadou Konaten, joka pitikin ensimmäisellä puoliajalla MuSan puolustusta varpaillaan.

Puoliajan paras tilanne osui Matti Santahuhdalle, joka pääsi oikealta laidalta täysin vapaasti rangaistusalueelle. Kova syöttö maalille muutti suuntaa MuSan puolustajasta ja oli jo painua etukulmasta sisään, mutta MuSan maalia vartioinut Mihail Slawuta teki loisteliaan jalkatorjunnan, vaikka hän oli jo heittäytynyt toiseen suuntaan.

MuSan vaarallisimmat paikat tulivat erikoistilanteista, mutta Jazz sai purettua useamman pahan hässäkän oman maalinsa edestä.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkue iski salamana. Jarno Ruisniemi sai hyvän syötön Piracaialta pariin kymmeneen metriin. Terävä kääntölaukaus painui yläputken alle, mutta Jazzin maalivahti Jyri Nieminen sai näppinsä väliin. Select ponnahti torjunnan ja yläriman kautta takaisin maalin edustalle, johon Teemu Pelttari rynnisti tuulispäänä ennen Jazz-puolustusta. Pelttari kuritti vanhaa seuraansa varmalla viimeistelyllä.

MuSa sai maalistaan itseluottamusta ja peli-iloa. Joukkue otti A-P Pihlaisen ja Piracaian johdolla keskikentän haltuun, ja vielä ensimmäisellä puoliajalla vauhdissa mukana pysyneet jazzilaiset putosivat kelkasta.

Toinen osuma oli tosin erotuomari Marko Grönholmin täydellinen lahjoitus kotiväelle. Pihlainen rynnisti oman kosketuksensa perään Jazzin rangaistusalueelle, mutta toppari Jari Lamminen ehti tilanteeseen ensimmäisenä ja liukui pallon pois. Pihlainen monotti Lammista takareiteen, ja kaatui. Molempien joukkueiden yllätykseksi pallo vietiin pilkulle, ja keltainen kortti alkoi heilua tilanteesta tuohtuneille punapaidoille.

Piracaia iski pallon rankkaripilkulta kokeneen ammattimiehen varmuudella alakulmaan.

Kahden maalin takaa-ajossa Jazz sai ajoittain näennäistä painetta MuSan maalille. Paras kavennussauma osui Santahuhdalle, joka pääsi kahdesti ampumaan kymmenestä metristä. Ensimmäisen kudin blokkasi Konaten selkä, ja toinen painui niukasti yli.

Muita tilanteita FC Jazz ei juuri pystynyt luomaan. MuSa pelasi johtoasemassa järkevästi ja kypsästi, eikä Jazz saanut kunnon kirivaihetta silmään. Erityisesti joukkueen ratkaisuihin yleensä pystyvä kokeneempi osasto vajosi varjojen maille, mitä pitemmälle peli eteni.

Kaiken kaikkiaan nälkäisempi joukkue vei keskiviikkona pisteet. MuSa oli pelilukemien verran parempi, ja ansaitsi voittonsa puhtaasti. FC Jazzin esitystä voidaan kuvailla teonsanoilla hengetön ja hapuileva.

FC Jazz yrittää palata voittokantaan tulevana sunnuntaina, kun Turun Sinimustat saapuu Porin stadionille kello 18.30 alkavaan kamppailuun.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää