Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Parempi voitti

 
Parempi voitti

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli vielä varsin tasaista palloilua, ja molemmilla joukkueilla oli paikat tehdä avausmaali. FC Jazz oli saanut takaisin kokoonpanoon Raumalla kätensä murtaneen Mamadou Konaten, joka pitikin ensimmäisellä puoliajalla MuSan puolustusta varpaillaan.

Puoliajan paras tilanne osui Matti Santahuhdalle, joka pääsi oikealta laidalta täysin vapaasti rangaistusalueelle. Kova syöttö maalille muutti suuntaa MuSan puolustajasta ja oli jo painua etukulmasta sisään, mutta MuSan maalia vartioinut Mihail Slawuta teki loisteliaan jalkatorjunnan, vaikka hän oli jo heittäytynyt toiseen suuntaan.

MuSan vaarallisimmat paikat tulivat erikoistilanteista, mutta Jazz sai purettua useamman pahan hässäkän oman maalinsa edestä.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkue iski salamana. Jarno Ruisniemi sai hyvän syötön Piracaialta pariin kymmeneen metriin. Terävä kääntölaukaus painui yläputken alle, mutta Jazzin maalivahti Jyri Nieminen sai näppinsä väliin. Select ponnahti torjunnan ja yläriman kautta takaisin maalin edustalle, johon Teemu Pelttari rynnisti tuulispäänä ennen Jazz-puolustusta. Pelttari kuritti vanhaa seuraansa varmalla viimeistelyllä.

MuSa sai maalistaan itseluottamusta ja peli-iloa. Joukkue otti A-P Pihlaisen ja Piracaian johdolla keskikentän haltuun, ja vielä ensimmäisellä puoliajalla vauhdissa mukana pysyneet jazzilaiset putosivat kelkasta.

Toinen osuma oli tosin erotuomari Marko Grönholmin täydellinen lahjoitus kotiväelle. Pihlainen rynnisti oman kosketuksensa perään Jazzin rangaistusalueelle, mutta toppari Jari Lamminen ehti tilanteeseen ensimmäisenä ja liukui pallon pois. Pihlainen monotti Lammista takareiteen, ja kaatui. Molempien joukkueiden yllätykseksi pallo vietiin pilkulle, ja keltainen kortti alkoi heilua tilanteesta tuohtuneille punapaidoille.

Piracaia iski pallon rankkaripilkulta kokeneen ammattimiehen varmuudella alakulmaan.

Kahden maalin takaa-ajossa Jazz sai ajoittain näennäistä painetta MuSan maalille. Paras kavennussauma osui Santahuhdalle, joka pääsi kahdesti ampumaan kymmenestä metristä. Ensimmäisen kudin blokkasi Konaten selkä, ja toinen painui niukasti yli.

Muita tilanteita FC Jazz ei juuri pystynyt luomaan. MuSa pelasi johtoasemassa järkevästi ja kypsästi, eikä Jazz saanut kunnon kirivaihetta silmään. Erityisesti joukkueen ratkaisuihin yleensä pystyvä kokeneempi osasto vajosi varjojen maille, mitä pitemmälle peli eteni.

Kaiken kaikkiaan nälkäisempi joukkue vei keskiviikkona pisteet. MuSa oli pelilukemien verran parempi, ja ansaitsi voittonsa puhtaasti. FC Jazzin esitystä voidaan kuvailla teonsanoilla hengetön ja hapuileva.

FC Jazz yrittää palata voittokantaan tulevana sunnuntaina, kun Turun Sinimustat saapuu Porin stadionille kello 18.30 alkavaan kamppailuun.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää