Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mamadou Konate jatkaa FC Jazzissa

 
Mamadou Konate jatkaa FC Jazzissa

Kesäkuun alkupuolella FC Jazzin vahvuuteen liittynyt hyökkääjää Mamadou Konate jatkaa punapaitojen maalitykkinä ainakin kauden 2011 loppuun asti. Norsunluurannikolta lähtöisin oleva hyökkääjä solmi jatkosopimuksen FC Jazzin kanssa kuluvalla viikolla.

Mamadou Konate, 25, saapui Suomeen ja AC Ouluun vuonna 2007. Konate iski avauskaudellaan Veikkausliigassa neljä maalia ja oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä. Suomen Cupissa vastustajan verkko heilui niin ikään neljä kertaa.

Kaudella 2008 nopea hyökkääjä teki AC Oululle seitsemän maalia Ykkösessä, mutta saldo ei riittänyt jatkosopimukseen. Viime kaudella 2009 Konate survoi osumia Kakkosen C-lohkossa hurjalla tahdilla, 18 pelissä syntyi peräti 17 maalia.

FC Jazzille Konate on tehnyt 12 pelissä kuusi osumaa ja syöttänyt yhtä monta. Konate onkin yhdessä Joonas Laurikaisen kanssa joukkueen paras maalintekijä.

Maalintekopaikkoihin Konate pääsee erityisesti poikkeuksellisen nopeutensa ja erinomaisen haastamiskykynsä ansiosta.

Konate palasi pelikentille eilen paikalliskamppailussa MuSaa vastaan. Hän mursi kätensä pari viikkoa sitten Raumalla, mistä seurasi pieni toipumisjakso.

- Konate on mielestäni yksi parhaista kärkimiehistä, joka Porissa on koskaan pelannut. Hän on tärkeä palanen, kun rakennamme entistä vahvempaa edustusjoukkuetta, Konaten jatkosopimukseen tyytyväinen FC Jazzin puheenjohtaja Tomi Leivo-Jokimäki toteaa.

FC Jazzilla on jo reilu puolentusinaa pelaajasopimusta kaudeksi 2011. Myös päävalmentaja Mikko Mannilan sopimus kattaa tulevankin kauden.

- Nyt käymme läpi niitä pelaajia, joiden otteisiin olemme tyytyväisiä. Mutta FC Jazzia kohtaan on tullut myös seuran ulkopuolisten pelaajien osalta paljon yhteydenottoja, mikä tietenkin miellyttää minua, puheenjohtaja Leivo-Jokimäki paljastaa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää