Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kotivoittoa metsästämään

 
Kotivoittoa metsästämään

FC PoPa kohtaa huomenna todella tärkeässä ottelussa KPV:n. Molemmille joukkueille kelpaa pelistä vain voitto, sillä tappiolla nousukamppailussa pysyminen voi osoittautua liian hankalaksi.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Kokkolassa PoPan 2-1 voittoon. Tällä hetkellä PoPa on sarjataulukossa neljäntenä kerättyään 29 pistettä, maalieron ollessa niukasti plussalla lukemin 28-26. Huominen vastustaja KPV on kerännyt 26 pistettä ja majailee sijalla seitsemän maalierolla 25-21.

Kotona vaikeaa

PoPalla on jo toisena kautena peräkkäin ollut hieman yllättäen vaikeuksia kotikentällään, viimeiset kaksi kotipeliä ovat päättyneet tappioon ja kolmanteen peräkkäiseen kotitappioon ei yksinkertaisesti ole varaa. PoPa on pääsääntöisesti hallinnut edellisiä kotipelejään mutta yksi maali ja vähäiset maalipaikat kertovat karua faktaa siitä, että hallinta on ollut näennäistä.

PoPan onneksi viime kierroksella pelattiin sopivasti ristiin ja joukkue on tappiosta huolimatta vielä hyvin mukana nousukamppailussa mutta huomenna pitää tulosta tulla tai muuten loppukaudesta tulee todella haastava.

PoPa esittelee huomenna kotiyleisön edessä uuden hankintansa, kun Aleksandr Kokko tekee paluun Poriin. Sivussa huomisesta ottelusta ovat Samu Ruisniemi, jonka pelaaminen voi olla mahdollista seuraavassa pelissä ensi keskiviikkona, Kari-Pekka Koivunen, jonka polvivamman vakavuus selviää ensi viikolla ja Toni Junnila, jonka polvivamma on osoittautunut sen verran vakavaksi, että edessä on leikkaus ja sitä myöten hänen kautensa on ohi.

PoPa tiedostaa ottelun tärkeyden ja vastustajan vaarallisuuden.

- Vielä ollaan matkassa mukana vaikka viime peli päättyi tappioon. Se on tietysti selvää, että nousukamppailussa pysyminen edellyttää voittoja ja huomenna on uusi mahdollisuus kiillottaa tahriintunutta kotikilpeä. Tulemme tekemään huomenna muutoksia pelaajistoon, silmällä pitäen huomista ottelua ja sitä, että meillä on viikon aikana kolme peliä. Koko joukkueen pelaamisen on parannuttava, sillä valmennusjohto, pelaajat ja seura eivät ole tyytyväisiä viime aikojen esityksiin. Lähdetään rohkealla hyökkäyspelillä haastamaan vahva KPV, joka on tähän sarjaan erittäin vaarallinen ja varsinkin heidän kärkensä Irakli Sirbiladze täytyy vartioida tarkkaan ja lisäksi joukkueen erikoistilanteet ovat vaarallisia.

- Hienoa, että saatiin Boris takaisin Poriin, hän on Suomen mittapuun mukaan kova maalintekijä ja uskon, että hänestä on meille paljon apua ja iloa loppukaudeksi, päättää Pertti Lundell.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää