Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle kotivoitto

 
PoPalle kotivoitto

FC PoPa otti  pitkästä aikaa kotivoiton, kun vaiherikkaassa ottelussa kaatui KPV lukemin 3-2. PoPan maalintekijöinä kunnostautuivat Anzor Kaladze, Michael Akuffu ja Aleksandr Kokko.

Vauhdikas ensimmäinen puoliaika

PoPa tuli otteluun aavistuksen rohkeammalla hyökkäystaktiikalla, mitä on kotipeleissä totuttu näkemään. Mutta ensimmäinen kunnon paikka siunaantui PoPan päähän mutta Juuso Salosen oikea-aikainen peittäminen esti maalin synnyn. PoPakin sai tämän jälkeen hyvän paikan, kun Teemu Vihtilä tarjoili paikan Samu-Petteri Mäkelälle mutta laukaus pamahti päin puolustajaa. Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin vauhdikkaasti päästä päähän ja molemmille siunaantui muutamia loistavia paikkoja maalintekoon. KPV :lla oli hyvä paikka siirtyä johtoon mutta Petri Viljasen peitto esti maalin synnyn, toisessa päässä Antti Sumiala pääsi laidasta puolittain läpi mutta hänen syöttöyrityksensä epäonnistui ja maali jäi syntymättä. 34 minuutilla nähtiin ottelun avausmaali,  Salonen syötti pallon linjan taakse Mäkelälle, joka jatkoi pallon Kaladzelle, jonka kova laukaus painui takakulmaan. Maali ei vaikuttanut suuremmin kenttätapahtumiin vaan molemmat jatkoivat reilua ja avointa hyökkäyspeliä ja aivan puoliajan lopussa KPV:lla oli paikka tasoittaa ottelu mutta maalin eteen tulleeseen syöttöön ei Irakli Sirbiladze kunnolla ehtinyt. Näin ensimmäinen puoliaika päättyi PoPan johtaessa 1-0.

Neljä maalia ja punainen kortti

Toiselle puoliajalle PoPa tuli huomattavasti paremmalla liikkeellä ja ottikin suvereenisti kentän haltuunsa. Joukkue pystyi kontrolloituun hyökkäyspeliin ja puolustus pysyi tiiviinä eikä antanut vastustajalle maalipaikkoja. PoPa siirtyi kahden maalin karkumatkalle 56 minuutilla, kun vahvan ottelun pelannut Kokko kaadettiin kahdessakymmenessä metrissä ja tuomitun vapaapotkun Akuffu laukoi upeasti riman alle. Tästä muutama minuutti ja PoPa siirtyi 3-0 johtoon, Vihtilä syötti Kokolle, joka laukoi taidolla takukulmaan. Tässä vaiheessa PoPa näytti ottavan helpon voiton mutta ikävä kyllä vastustaja ei luovuttanut vaan iski ottelun ensimmäisen maalinsa vahvasti paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta, maalintekijänä Aleksi Paavolainen. Tästä muutama minuutti ja PoPan tilanne vaikeutui, Juha Luoma sai kovasta taklauksesta suoran punaisen kortin ja KPV otti pelin hallintaansa. Lisää sydämentykytyksiä tuli 78 minuutilla, kun Jukka Hakala laukoi vierailijan jo maalin päähän, tämäkin tilanne haiskahti vahvasti paitsiolta. Lopun PoPa puolusti koko joukkueen voimin todella upeasti ja hoiteli vierailijoiden puolittaiset tilanteet varmasti ja 93 minuutilla ottelun erotuomari vihelsi ottelun päättyneeksi ja porilaisten riveissä kuultiin helpotuksen huokaus.

Voitolla PoPa vankisti asemiaan sarjan kärkikamppailussa ja PK-35 Vantaan kärsiessä yllätystappion FC Hämeenlinnalle nousi PoPa sarjassa tasapisteisiin PK-5 Vantaan kanssa. PoPan seuraava ottelu on jo ensi keskiviikkona, kun Poriin saapuu MP.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää