Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tärkeä kotiottelu

 
Tärkeä kotiottelu

FC PoPa jatkaa tärkeiden kotiotteluidensa sarjaa huomenna, kun perinteikäs MP saapuu Puustelli stadionille. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi PoPan voittoon lukemin 2-0, maalareina toimivat Piracaia ja Samu-Petteri  Mäkelä. Lähtökohdat huomiseen otteluun ovat selvät, PoPa tarvitsee voiton pysyäkseen mukana nousukamppailussa ja MP tarvitsee voiton elätelläkseen sarjasopimuksen uusimista. PoPa on tällä hetkellä sarjassa kolmantena 32 pisteellä, maalierolla 31-28. MP on sarjassa viimeisenä kerättyään 10 pistettä ja maalieron ollessa pahasti pakkasella lukemin 8-37.

Parannettavaa viime ottelusta

PoPa otti viime lauantaina todellisen taisteluvoiton, kun KPV kaatui Porissa tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2, PoPa johti ottelua jo 3-0 mutta KPV pääsi peliin mukaan Juha Luoman ottaessa 72 minuutilla suoran punaisen kortin mutta onneksi PoPa kesti KPV:n lopun rynnistyksen otti tuiki tärkeät kolme pistettä. PoPan on huomenna saatava koko joukkueen puolustuspelaaminen paremmalle tasolle, sillä lauantaina KPV:lla oli muutama maukas paikka lisämaaleihin.

Tämä viikko on PoPalle elintärkeä nousukamppailua ajatellen, sillä huomisen jälkeen FC Hämeenlinna saapuu Poriin lauantaina ja näistä kahdesta ottelusta on tultava laariin paljon pisteitä, kuudella pisteellä joukkue olisi loistavasti mukana kärkikahinoissa.

PoPan kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Toni Junnila, joka huilaa loppukauden, Kari-Pekka Koivunen, jonka polvivamman vakavuus selviää alkuviikolla ja  Luoma, joka sai viime ottelussa suoran punaisen kortin. Paluun kokoonpanoon tekee Samu Ruisniemi.

Pertti Lundell ei aliarvioi huomista vastustajaa.

- Nämä kaksi ottelua näyttävät pitkälti suuntaa meidän loppukaudelle, pisteitä on tultava, jotta pysymme mukana nousukamppailussa. Sarjahan on älyttömän tasainen ja monta yllättävää tulosta ollaan nähty viime kierroksilla, pitkään näytti, että RoPS menee sarjassa omia menojaan mutta he ovat ajautuneet tasapelikierteeseen ja sarjassa on vielä kaikki auki.

- Meillä on paljon parannettavaa viime ottelusta, varsinkin meidän avausjakso oli heikko ja onnella ja pelaajien uhrautuvaisuudella säästyimme takaiskuilta mutta tärkein eli voitto saavutettiin.

- Emme missään nimessä aliarvioi MP:ta, sillä joukkue tarvitsee ehdottomasti voiton, jotta sarjassa säilyminen olisi realismia ja uskon joukkueen tulevan huomenna Poriin uhrautuvalla asenteella ja laittavan kaiken peliin. Lisäksi MP on hankkinut vahvistuksia, JJK:sta saapui maalivahti Mihaly Szerovay, MYPA:sta  Einari Kurittu, lisäksi joukkueessa on pari brassia, joten joukkue on uusiutunut paljon meidän edellisestä kohtaamisesta, Lundell päättää.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori 


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää