Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huomenna FC Hämeenlinnan kimppuun

 
Huomenna FC Hämeenlinnan kimppuun

FC PoPa pelaa huomenna neljännen peräkkäisen kotiottelunsa, kun viime aikoina mallikkaasti esiintynyt ja vahvistunut FC Hämeenlinna saapuu Poriin. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli kauden avausottelu ja peli päättyi 2-2, huomionarvoinen asia on myös se, että PoPa ei ole ikinä pystynyt virallisessa ottelussa kaatamaan Hämeenlinnaa. Huomisessa ottelussa olisi jo korkea aika karistaa tämä peikko, sillä voitolla joukkue tarraisi vahvasti kiinni sarjan kakkostilaan. PoPa on tällä hetkellä sarjassa toisella sijalla 35 pisteellä, maalierolla 33-28. Hämeenlinna sen sijaan tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen sarjassa, sillä joukkue majailee  putoamisviivan väärällä puolella 22 pisteellä ja maalierolla 22-31.

Raskaan viikon haastava päätös

PoPa pelasi edellisen kerran keskiviikkona, kun MP vieraili Porissa ja PoPa otti kolme pistettä 2-0 voitolla, jota voisi kutsua rutiinisuoritukseksi. Se on selvä, että huomenna vastaan asettuu monta astetta vaarallisempi joukkue ja näiden joukkueiden historian valossa ottelusta on tulossa erittäin haastava. Joukkue palautteli torstaina viime ottelun rasitukset pois ja piti tänään valmistavan harjoituksen ja on huomenna fyysisesti ja henkisesti valmis taistelemaan kolmesta pisteestä mutta edessä on työntäyteinen iltapäivä, jonka koko joukkue tiedostaa.

Huomisesta ottelusta ovat varmuudella sivussa Juha Luoma, Toni Junnila ja Kari-Pekka Koivunen.

Pertti Lundell tietää vastustajan vaarallisuuden

- FC Hämeenlinna on meille haastava vastustaja, sarjassa ollaan pelattu kolme kertaa vastakkain saldolla kaksi tasapeliä ja tappio. Harjoituskaudella ollaan aina pystytty voittamaan Hämeenlinna ja toivottavasti huomenna otetaan ensimmäinen voitto myös sarjassa. Näissä kolmessa ottelussa Hämeenlinnaa vastaan silmiinpistävää on ollut meidän karkeat virheet, joista Hämeenlinna on rokottanut kovalla kädellä. Hämeenlinna puolustaa tiiviisti ja iskee vaarallisesti vastahyökkäyksillä, joissa meidän puolustuksen täytyy olla hereillä.

- Huomiseen otteluun ei kannata tuijottaa liikaa sarjataulukkoa, sillä Hämeenlinna on selkeästi vahvistunut, meille tuttu Daut Kuqi pelaa huomenna ensimmäisen ottelunsa Hämeenlinnan paidassa, lisäksi joukkueeseen on tullut Pablo Gomez-Marttila ja Eetu Sassila ja varmaa on, että FC Lahdelta saapuu apuja huomiseen otteluun. Huominen ottelu päättää meidän härkäviikon ja kaikki paukut ladataan peliin ja kaikkemme annetaan, että kolme pistettä jää Poriin, lupaa Pertti Lundell.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää