Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Mutanen ja Kristian Ruisma sopimuksiin Ässien kanssa

 
Sami Mutanen ja Kristian Ruisma sopimuksiin Ässien kanssa

Ässät on tehnyt sopimuksen koeajalla pelanneen Sami Mutasen kanssa. Joensuusta Poriin siirtyneen Mutasen sopimus on mallia 1+1 seuran optiolla. Mutanen juhli viime kaudella Mestiksen mestaruutta Jokipoikien riveissä ja iski 34 pelissä 19 pistettä.

- Todella hyvä fiilis, kun sain sopimuksen Ässiin. Sitä olin täällä hakemassakin. Tavoitteenani on vakiinnuttaa paikka ja auttaa joukkuetta, Mutanen kommentoi.

Niin ikään näyttöjä Ässissä antaneen Kristian Ruisman kanssa on tehty kaksivuotinen sopimus. Ruisma on Ässien oma kasvatti ja toisen polven jääkiekkoilija. 20-vuotias keskushyökkääjä iski viime kaudella Nuorten SM-liigassa 34 pistettä 38 ottelussa.

- Olen tyytyväinen, että saan jatkaa Ässissä. Tavoitteenani on ensi kaudella päästä pelaamaan jossakin vaiheessa SM-liigaa ja sen jälkeen vakiinnuttaa pelipaikka siellä, Ruisma kertoo.

- Molemmat pelaajat vakuuttivat valmennusjohdon kesän aikana. Ruisma on oman juniorikoulumme kasvatti ja hänen sukunimestäänkin voi päätellä, että huippujääkiekkoilijan geenejä löytyy. Hän on lahjakas ja monipuolinen sentteri, jonka odotetaan ottavan paikkansa Ässien edustusjoukkueessa tulevina vuosina.

- Sami Mutaselta odotetaan läpilyöntiä SM-liigatasolla. Hän tuo joukkueeseen luisteluvoimaa sekä aktiivista karvauspelaamista, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää