Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Mutanen ja Kristian Ruisma sopimuksiin Ässien kanssa

 
Sami Mutanen ja Kristian Ruisma sopimuksiin Ässien kanssa

Ässät on tehnyt sopimuksen koeajalla pelanneen Sami Mutasen kanssa. Joensuusta Poriin siirtyneen Mutasen sopimus on mallia 1+1 seuran optiolla. Mutanen juhli viime kaudella Mestiksen mestaruutta Jokipoikien riveissä ja iski 34 pelissä 19 pistettä.

- Todella hyvä fiilis, kun sain sopimuksen Ässiin. Sitä olin täällä hakemassakin. Tavoitteenani on vakiinnuttaa paikka ja auttaa joukkuetta, Mutanen kommentoi.

Niin ikään näyttöjä Ässissä antaneen Kristian Ruisman kanssa on tehty kaksivuotinen sopimus. Ruisma on Ässien oma kasvatti ja toisen polven jääkiekkoilija. 20-vuotias keskushyökkääjä iski viime kaudella Nuorten SM-liigassa 34 pistettä 38 ottelussa.

- Olen tyytyväinen, että saan jatkaa Ässissä. Tavoitteenani on ensi kaudella päästä pelaamaan jossakin vaiheessa SM-liigaa ja sen jälkeen vakiinnuttaa pelipaikka siellä, Ruisma kertoo.

- Molemmat pelaajat vakuuttivat valmennusjohdon kesän aikana. Ruisma on oman juniorikoulumme kasvatti ja hänen sukunimestäänkin voi päätellä, että huippujääkiekkoilijan geenejä löytyy. Hän on lahjakas ja monipuolinen sentteri, jonka odotetaan ottavan paikkansa Ässien edustusjoukkueessa tulevina vuosina.

- Sami Mutaselta odotetaan läpilyöntiä SM-liigatasolla. Hän tuo joukkueeseen luisteluvoimaa sekä aktiivista karvauspelaamista, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää