Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Panokset kovenee

 
Panokset kovenee

FC PoPa kohtaa sunnuntaina liiganousun kannalta äärimmäisen tärkeässä ottelussa Rovaniemen Palloseuran. RoPS on johtanut sarjaa alusta saakka mutta viime aikojen heikohkot otteet ovat päästäneet neljän ottelun voittoputkessa seilaavan PoPan ja tasaisen vahvasti koko kauden ajan esiintyneen FC Viikingit muutaman pisteen päähän. RoPS johtaa tällä hetkellä sarjaa yhdellä pisteellä, PoPa on toisena ja Viikingit ovat pisteen päässä PoPasta. Kihelmöivä kierros numero 23 starttaa kärkikolmikon osalta jo lauantaina, kun Viikingit kohtaa omassa ottelussaan PS Kemin.

PoPan itseluottamus kunnossa

PoPa otti viime lauantaina kauden tähän asti tärkeimmän voiton, kun Oulussa kaatui OPS-jp Samu-Petteri Mäkelän vaparimaalilla. Joukkue on neljän ottelun voittoputkessa ja tältä osin joukkueen luottamus omaan tekemiseen on vahvistunut ja fiilis joukkueen keskuudessa on huipussaan. Mutta sunnuntaina PoPalla on edessään kauden tärkein ja varmasti haastavin koitos edessä, kun RoPS isännöi porilaisia, tämä ottelu tulee näyttämään vahvasti suuntaa loppukaudelle ja tietyllä tapaa PoPa pääsee paineettomammin peliin, sillä pitkin kesää sunnuntain isäntiä pidettiin varmoina nousijoina mutta sunnuntain voitolla PoPa nousisi yksin sarjan kärkeen.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi RoPS:n voittoon 2-0 molempien maalien syntyessä kulmapotkuista mutta kenttäpeliä PoPa lievästi hallitsi, mikä antaa uskoa sunnuntaille.

PoPalta puuttuu sunnuntaina ainoastaan koko loppukauden sivussa olevat Samu Ruisniemi ja Toni Junnila. Viime ottelusta puuttunut Anzor Kaladze on jälleen valmennusjohdon käytettävissä.

Iso ottelu suoran liiganousun kannalta.

- 4 ottelua jäljellä ja panokset ovat erittäin kovat. Tämä on meille hieno tilanne, kun ollaan tultu pitkältä takamatkalta RoPS:n imuun ja voitolla noustaan kärkeen.Meidän joukkue on lähes terve ja peli kulkee, joten luottavaisin mielin lähdetään Rovaniemelle.

- Tähän mennessä RoPS on ollut sarjan paras joukkue, joka on materiaaliltaan ehkä vahvin joukkue koko sarjassa mutta me olemme hankintojemme myötä kaventaneet eron minimiin mutta pelit ratkaistaan kentällä eikä paperilla.

- Me arvostetaan sunnuntain vastusta jo senkin takia,että kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi meidän tappioon. Mutta meidän vakaana aikomuksena on aiheuttaa RoPS:lle kauden ensimmäinen kotitappio ja siirtyä yksin sarjan kärkeen, painottaa joukkueen päävalmentaja Pertti Lundell.

Kesken kauden PoPan paitaan siirtynyt Aleksandr Kokko odottaa innolla sunnuntain kohtaamista.

- Haettiin Oulusta tärkeä voitto kovan taistelun kautta, joka nosti koko joukkueen fiiliksen kattoon. Itsellä ei ole kauheasti tietoa RoPS:sta mutta olen kuullut kauden ensimmäisestä kohtaamisesta, joka oli ollut tasainen. Meillä ei ole mitään syytä pelätä ja pelaamalla omaa peliä meillä on kaikki mahdollisuudet ottaa kolme pistettä, mikä veisi meidät lähemmäksi unelmaa. Ottelusta on varmasti tulossa tasainen ja paikkoja ei varmaan paljon siunaannu mutta näistä vähistä paikoista on laitettava pallo maaliin ja meidän koko joukkueen puolustuspelaamisen on oltava  samalla tasolla, kuin edellisessä ottelussa. Me lähdetään nauttimaan tästä tilanteesta hyvällä itseluottamuksella ja omaan peliimme luottaen.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää