Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sumiala: Taistelu jatkuu

 
Sumiala: Taistelu jatkuu

FC PoPan Antti Sumiala painottaa, että kausi ei ole vielä ohi vaan jaossa on vielä yhdeksän pistettä, joita PoPa lähtee tavoittelemaan.

- Olen erittäin pettynyt ja järkyttynyt eilisestä ottelustamme. Meillä meni kaikki pieleen, kun taas RoPS oli erittäin vahva pelaamalla todella hienoa ja tehokasta futista. Lukemat ovat järkyttävät eikä millään tavalla hyväksyttävät.

Koko seuran pitää oppia selkäsaunasta

- Meidän nuoren organisaation ja pelaajien pitää ottaa oppia eilisestä tulevaisuutta silmällä pitäen. Kärkikamppailua ei voi voittaa jos joukkueesta ei nouse tiukan paikan tullen pelaajia esiin ja ota suurempaa vastuuta. Eilen meiltä onnistui vain Lauri Pirhonen, mutta muut eivät pystyneet nousemaan RoPS:in pelaajien tasolle ja henkisellä puolella meillä on vielä paljon oppimista varsinkin kyseessä ollessa kärkikamppailu, jossa on isot panokset. Jokaisen pelaajan on henkilökohtaisesti opittava saamaan itsestään kaikki irti varsinkin tiukoissa paikoissa.

Tavoitteena 50 pistettä

- Eilinen ottelu ei todellakaan kerro kaikkea meidän iskukyvystä. Tietysti tämä ottelu tullaan analysoimaan tarkkaan. Katsomme Pertti Lundellin ja Risto Puustisen kanssa eilisen ottelun nauhalta ja pureudumme jokaisen pelaajan edesottamuksiin ja korjaamme korjattavat asiat treenikentällä ja henkilökohtaisilla palavereilla. Taistelu ei todellakaan ole vielä ohi, ollaan tällä kaudella noustu tiukasta paikasta neljän ottelun voittoputkeen, joka kertoo joukkueen uskovan itseensä. Jaossa on vielä yhdeksän pistettä ja tavoitteena on ottaa täydet pisteet ja nousta 50 pisteeseen. Jos 50 pistettä ei riitä sarjassa kahden joukkoon niin silloin on nostettava hattua RoPS:lle ja Viikingeille ja todettava, että oikeat joukkueet ansaitsivat paikkansa Veikkausliigaan ja karsintaan. Meillä on seuraava ottelu 1.10 FC Espoota vastaan Porissa ja silloin kentällä nähdään erilainen ja oppinut PoPa, joka tekee kaikkensa ottaakseen kolme pistettä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää