Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sumiala: Taistelu jatkuu

 
Sumiala: Taistelu jatkuu

FC PoPan Antti Sumiala painottaa, että kausi ei ole vielä ohi vaan jaossa on vielä yhdeksän pistettä, joita PoPa lähtee tavoittelemaan.

- Olen erittäin pettynyt ja järkyttynyt eilisestä ottelustamme. Meillä meni kaikki pieleen, kun taas RoPS oli erittäin vahva pelaamalla todella hienoa ja tehokasta futista. Lukemat ovat järkyttävät eikä millään tavalla hyväksyttävät.

Koko seuran pitää oppia selkäsaunasta

- Meidän nuoren organisaation ja pelaajien pitää ottaa oppia eilisestä tulevaisuutta silmällä pitäen. Kärkikamppailua ei voi voittaa jos joukkueesta ei nouse tiukan paikan tullen pelaajia esiin ja ota suurempaa vastuuta. Eilen meiltä onnistui vain Lauri Pirhonen, mutta muut eivät pystyneet nousemaan RoPS:in pelaajien tasolle ja henkisellä puolella meillä on vielä paljon oppimista varsinkin kyseessä ollessa kärkikamppailu, jossa on isot panokset. Jokaisen pelaajan on henkilökohtaisesti opittava saamaan itsestään kaikki irti varsinkin tiukoissa paikoissa.

Tavoitteena 50 pistettä

- Eilinen ottelu ei todellakaan kerro kaikkea meidän iskukyvystä. Tietysti tämä ottelu tullaan analysoimaan tarkkaan. Katsomme Pertti Lundellin ja Risto Puustisen kanssa eilisen ottelun nauhalta ja pureudumme jokaisen pelaajan edesottamuksiin ja korjaamme korjattavat asiat treenikentällä ja henkilökohtaisilla palavereilla. Taistelu ei todellakaan ole vielä ohi, ollaan tällä kaudella noustu tiukasta paikasta neljän ottelun voittoputkeen, joka kertoo joukkueen uskovan itseensä. Jaossa on vielä yhdeksän pistettä ja tavoitteena on ottaa täydet pisteet ja nousta 50 pisteeseen. Jos 50 pistettä ei riitä sarjassa kahden joukkoon niin silloin on nostettava hattua RoPS:lle ja Viikingeille ja todettava, että oikeat joukkueet ansaitsivat paikkansa Veikkausliigaan ja karsintaan. Meillä on seuraava ottelu 1.10 FC Espoota vastaan Porissa ja silloin kentällä nähdään erilainen ja oppinut PoPa, joka tekee kaikkensa ottaakseen kolme pistettä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää