Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hanna Hirvikoski, Kaisa Kärkkäinen ja Carita Toiviainen jatkavat Porin Pesäkarhuissa

 
Hanna Hirvikoski, Kaisa Kärkkäinen ja Carita Toiviainen jatkavat Porin Pesäkarhuissa

Porin Pesäkarhut teki lauantaina vuoden mittaiset jatkosopimukset kolmen avainpelaajansa kanssa, kun Hanna Hirvikoski, Kaisa Kärkkäinen ja Carita Toiviainen päättivät jatkaa ansiokkaita pelaajauriaan Pesäkarhuissa.

HANNA HIRVIKOSKI oli viikko sitten päättyneellä superpesiskaudella yksi sarjan tähtipelaajista voittaen runkosarjassa kärkilyöntitilaston ja sijoittuen lyöjätilastossa toiseksi. 23-vuotias Hirvikoski pelasi myös naisten Itä-Länsi-ottelussa, arvo-ottelu oli hänen urallaan kolmas. Hanna Hirvikoski on saavuttanut naisten superpesiksessä neljä sm-mitalia, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Hänet valittiin viime kaudella naisten superpesiksen toiseksi parhaaksi pelaajaksi ja kuulunee tälläkin kaudella vahvoihin ehdokkaisiin vuoden pelaajaa valittaessa.

KAISA KÄRKKÄINEN voitti naisten superpesiksen etenijäkuningattaruuden päättyneellä kaudella tuotuaan runkosarjassa peräti 66 juoksua. 24-vuotias Kärkkäinen oli paras myös kärkilyöntien onnistumisprosenteissa lähes 75 prosentin onnistumisilla. Kaisa Kärkkäinen on pelannut viisi kertaa naisten Itä-Lännessä ja voittanut urallaan naisten superpesiksessä kolme sm-hopeaa ja kolme sm-pronssia. Tuleva kausi on hänelle jo kahdeksas Pesäkarhuissa. Myös Kärkkäinen lienee niiden huippupelaajien joukossa, joista vuoden pelaajaa valitaan.

Pesäkarhujen kapteeni CARITA TOIVIAINEN jatkaa pelaajauraansa kasvattajaseurassaan. Toiviainen toimi kaudella 2010 ensimmäistä kauttaan porilaisjoukkueen kapteenina. Monipuolisena sisäpelaajana tunnettu Toiviainen sijoittui päättyneellä kaudella sekä etenijä- että kärkilyöntitilastossa seitsemänneksi. 22-vuotiaalla Carita Toiviaisella on takanaan jo seitsemän kautta naisten superpesistä ja hän on pelannut neljästi naisten Itä-Länsi-ottelussa. Myös Toiviainen on voittanut kolme hopeista ja kolme pronssista mitalia superpesiksessä.
 
"Hanna, Kaisa ja Carita ovat koko Superpesistäkin ajatellen todellisia tähtipelaajia ja sikälikin olen todella iloinen heidän jatkamisestaan. Pesäkarhujen joukkueessa he kuuluvat jo kokeneempaan kaartiin ja ovat myös henkisiä johtajia nuorekkaassa ryhmässämme. Hieno juttu, että päättyneen kauden kapteenisto jatkaa kokonaisuudessaan Pesäkarhuissa ja ovat porilaisen nais- ja tyttöpesiksen suunnannäyttäjiä myös kaudella 2011. Joukkueemme on rakentumassa valmiiksi suunnitellussa aikataulussa. Myös tulevalla Pesäkarhut tulee pelaamaan superpesiksen huipulla", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko sanoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää