Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle kolmas voitto putkeen

 
MuSalle kolmas voitto putkeen

MuSa taisteli tärkeät kolme pistettä hienossa syysilmassa pelatussa ottelussa Pallohonkaa vastaan. Ottelun ainoan maalin viimeisteli oikean laitapuolustajan tonttia dominoinut Jussi Männistö, jolle maali oli jo kauden kolmas.

Huimassa syysvireessä pelannut Pallohonka sai vastaan hyvin organisoidun ja kurinalaisesti pelaavan MuSan, jolle lisäpisteet olivat enemmän kuin tervetulleita. Paineetta ja ilman varsinaista tuloksellista panosta pelannut nuori Pallohonka sai kokea ehkäpä pienoisena yllätyksenäkin kotijoukkueen agressiivisuuden, sillä viime kohtaaminen päättyi selvään Pallohongan 6-2 voittoon.

Ajankohtaan nähden kohtuullisessa kunnossa oleva Musan Wembley tarjosi Pallohongalle mahdollisuuden pallonhallintaan, mutta MuSa otti tilan pois taitavilta honkapelureilta ja järjesteli useita hyvin pelattuja hyökkäyksiä. Varsinkin ottelun hopeisella lätkällä palkittu Piracaia pyöritti mallikaasti peliä ja jakoi lukuisia laadukkiata syöttöjä hyökkäyskolmanneksella. Kärkien ansiokas puolustuspään pelaaminen vaikeutti myös osaltaan Pallohongan pelinrakentelua.

Erikoistilanteet ovat yleensä syksyn viimeisissä peleissä erittäin suuressa roolissa ja tälläkin kertaa ottelun vaarallisimmat tilanteet syntyivät joko kulma- tai vapaapotkuista. Voittomaali kehittyi vapaapotkun jälkitilanteesta, jossa Männistö oli hereillä oikeassa paikassa oikeaan aikaan tälläten pallon voimalla verkon perukoille. Myös Pallohongalla oli omat mahdollisuutensa, mutta kotijoukkueen maalivahti Michal Slawuta ja ylärima pelastivat valkopaidat takaiskuilta.

Kolmannesta peräkkäisestä voitosta huolimatta sarjapaikka ei ole vieläkään varma, sillä myös EIF ja BK-46 voittivat omat ottelunsa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sarjapaikasta taistelee vielä useampi joukkue viimeiselle kierrokselle mentäessä. Tiukimman taistelun sarjapaikoistaan käyvät EIF ja MuSa, joilla molemmilla on vielä edessään ennakkoon vaikeat vieraspelit. MuSa saa viimeisellä kierroksella vastaansa sarjassa toisena majailevan SalPan, kun EIF puolestaan matkaa Espooseen Pallohongan vieraaksi. Joukkueita erottaa edelleen ainoastaan yksi piste, joten jännitettävää riittää vielä mielin määrin.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää