Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut palkitsi parhaitaan

 
Pesäkarhut palkitsi parhaitaan

Hopeaa naisten superpesiksessä voittanut Porin Pesäkarhut palkitsi parhaita pelaajiaan lauantaina pidetyissä kauden päättäjäisissä.

Jälleen kerran upean kauden pelannut Hanna Hirvikoski palkittiin Pesäkarhujen tehopelaajana. Hanna voitti naisten superpesiksen runkosarjassa kärkilyöjätilaston, oli lyöjätilaston toinen ja etenijätilastossakin kuudestoista. Monipuolisena sisäpelaajana Hirvikosken tehokkuus mailanvarressa näkyi kaikissa mahdollisissa tilastoissa.

Uransa parhaan kauden tähän mennessä pelannut Kaisa Kärkkäinen puolestaan palkittiin Pesäkarhujen parhaana yleispelaajana. Kaisa voitti runkosarjan etenijätilaston ja oli paras myös kärkilyöntien onnistumisprosenteissa, lisäksi hän sijoittui kärkilyöntitilastossa neljänneksi. Kärkkäisen rooli ja osuus Pesäkarhujen tiiviissä ulkopelissä oli merkittävä ja se tekikin hänestä nimenomaan parhaan yleispelaajan.

Vuoden taistelijana Pesäkarhut palkitsi naisten superpesiksen parhaan lyöjäjokerin Heidi Kuusiston. Heidi voitti lyöjäkuningattaruuden niin runkosarjassa kuin myös pudotuspeleissä. Kuusisto löi yhteensä kauden aikana peräti 113 juoksua ja niistä todella useat olivat tärkeitä jaksovoittojen kannalta. Taistelija-palkinnon Heidi Kuusisto sai uskomattomasta suorituksestaan polvivammastaan huolimatta. Hänen polvestaan katkesi talvella eturistiside ja Heidi sinnitteli läpi kauden polvituen avulla. Kuusiston polvi leikataan maanantaina 4.10 Turussa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää