Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Onnistunut kasvojenpesu

 
Onnistunut kasvojenpesu

FC PoPa oli pakkovoiton edessä, kun vastaan asettui FC Espoo. PoPa kesti paineet loistavasti voittamalla 6-0, joka on seuran historian suurinumeroisin voitto Miesten Ykkösessä. Tulos kertoo sen, että PoPa oli ottanut opikseen viime ottelustaan ja näytti kotiyleisölleen, että taistelu sarjan kärjessä jatkuu.

PoPan pakka pysyi tiiviinä ensimmäisen jakson

Jos edellisessä ottelussa vastustaja iskee pallon verkkoon kahdeksan kertaa on selvää, että koko joukkueen puolustuspelaaminen on ollut sekaisin. PoPan tavoitteena oli korjata rakoillut koko joukkueen puolustuspelaaminen, jossa joukkue onnistuikin loistavasti. Ensimmäiset minuutit FC Espoo piti palloa ja PoPa puolusti nöyrästi eikä antanut vastustajalle minkäänlaisia paikkoja. Yleensähän PoPa on kotona lähtenyt hyökkäämään todella avoimesti ja antanut vastustajalle hyviä mahdollisuuksia vaarallisiin vastahyökkäyksiin mutta tänään joukkueen pelisuunnitelma toimi alusta loppuun. PoPa siirtyi ottelussa kuskin paikalle 25 minuutilla, Juho Lehtonen ja Samu-Petteri Mäkelä pelasivat loistavalla seinällä Samun vetopaikkaan mutta pallo pamahti tolppaan mutta irtopallon Aleksandr Kokko tälläsi pallon voimalla maaliin. Maalin jälkeen PoPa alkoi ottaa enemmän pelitapahtumia haltuun ja siirtyi 33 minuutilla kahden maalin karkumatkalle, Teemu Vihtilän keskitys löysi tiensä Juho Lehtoselle, joka puski pallon varmasti maaliin. Puoliajan lopussa Espoo sai hieman painetta PoPan päähän mutta todelliset maalipaikat olivat nollissa ja näin tauolle PoPan johtaessa ansaitusti 2-0.

PoPa kaunistelee maalisuhdettaan

Toisen puoliajan alku oli PoPalta erittäin sekavaa pelaamista ja Espoo hallitsikin ensimmäisiä minuutteja mielin määrin, kotijoukkueen syöttötyöskentely oli heikkoa ja vierailijat saivat painetta kotijoukkueen päähän. Espoo saikin pallon kertaalleen maaliin mutta aivan oikein tilanne liputettiin paitsioksi. Tämäkään tilanne ei vielä herättänyt kotijoukkuetta vaan vierailija hallitsi selkeästi pelitapahtumia ja kavennusmaali oli vain ajan kysymys. Mutta 70 minuutilla ottelulle lyödään lopullista sinettiä, Michael Akuffu keskitti oikealta laidalta maalille ja vastusjan puolustaja liukui pallon omaan maaliin. Tämä maali viimeistään vapautti kotijoukkueen pelin ja kentällä nähtiin tehokas kotijoukkue. 84 minuutilla Kokko oli jälleen maalinteossa, Akuffu syöttää maalin eteen Borikselle, joka harhauttaa maalivahdin ja sijoittaa pallon tyhjään maaliin. 87 minuutilla maalinteossa onnistuu juuri kentälle vaihdettu Antti Sumiala, Boris syöttää maalin eteen rynnänneelle Analle, joka laukoo hallitusti ottelun viidennen maalin. Tämä ei riitä Analle vaan 90 minuutilla mies on jälleen pahanteossa, vaihdosta kentälle tullut Kari-Pekka Koivunen keskittää ja Ana laukoo ilmasta ottelun loppulukemiksi 6-0.

Voittonsa ansiosta PoPa nousi ainakin tilapäiseksi sarjan kakkospaikalle yhden ottelun enemmän pelanneena. Tietysti sarjan kärkisijat eivät ainakaan toistaiseksi ole porilaisten omissa jaloissa mutta ainakin paineita tulos aiheuttaa sarjan kärkikaksikolle.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää