Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Pieniniemi vahvistamaan Ässien valmennustiimiä

 
Mika Pieniniemi vahvistamaan Ässien valmennustiimiä


Oululaislähtöinen Mika Pieniniemi, 40, liittyy Ässien valmennusryhmään vastuuvalmentaja Jari Härkälän aisapariksi. Pieniniemen ja Ässien tekemä sopimus on kolmivuotinen. Pieniniemi aloittaa tehtävässä 1. toukokuuta 2007.

Päävalmentajakokemusta Mika Pieniniemellä on Kuopion KalPa:sta, vuosilta 2002-2006. KalPa vapautti hänet tehtävistään syyskuussa 2006. Tämän jälkeen Pieniniemi on toiminut Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana helmikuussa 2007.

Valmennusoppinsa Pieniniemi on hankkinut Oulussa, missä hän valmensi Kärppien junioreita useissa eri ikäluokissa. Juniorivalmennusvuosien jälkeen Pieniniemi toimi Oulun Kärppien edustusjoukkueen kakkosvalmentajana, sekä Kari Heikkilän että Juhani Tammisen apuna vuosina 1997-2002 ja 1992-1994. Edellä mainitun lisäksi Pieniniemellä on kokemusta Mestismaajoukkueen pää- ja apuvalmentajan tehtävistä vuosilta 2002-2004. Ammattivalmentajatutkinnon Pieniniemi suoritti vuonna 2000.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää