Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Kärpät aloittaa välierät kahdella ottelulla Porissa

 
Porin Kärpät aloittaa välierät kahdella ottelulla Porissa


Kaukisliigan tämän kauden neljä parasta joukkuetta ovat selvillä. Keskiviikkona Varkaudessa pelatussa ratkaisuottelussa sarjatulokas Blue Ball voitti jatkoajalla Enson Pallon lukemin 9-10. Blue Ball oli otteluparissa jo 2-0 häviöllä, mutta voitti kolme seuraavaa peliä.Tämä tietää sitä, että ensi viikonvaihteen otteluparit ovat Bewe Sport-Blue Ball ja Kärpät-RB-Oulu. Tämä tietää myöskin sitä, että joukkueiden välimatkojen ollessa pitkät, joukkueet pelaavat ottelusarjaa kahden peräkkäisen päivän peleillä samalla paikkakunnalla. Porissa aloitetaan lauantaina klo 18.30 ja toinen peli sunnuntaina klo 16.30. Sääntö puhuu 400 kilometrin matkasta, joten jos Enson Pallon olisi ollut Kärppien vastustaja, niin pelejä olisi pelattu vuoronperään molempien kotikentillä. Varkauden ja Porin välinen matka on vain 390 km!!!

Loppuotteluun selviävät joukkueet, jotka saalistavat välierissä ensin kolme voittoa. Myös finaalit ratkaistaan kolmella voitolla ja pronssista pelataan vain yksi ottelu. Finaalit aloitetaan lauantaina 17.3. ja samana päivänä pelataan pronssiottelu. Jos joukkueet joutuvat viidenteen peliin finaalissa, on sille merkitty ottelupäiväksi lauantai 31.3.

Porin Kärpillä on nyt kolme viikkoa aikaa viimeisestä pelistä, joten ottelutuntumaa on pyritty hakemaan peliluonteisilla harjoituksilla. Joukkue on tässä vaiheessa melkoisen terve, vaikka pientä nuhakuumetta on ollut liikkeellä. Kärpät on valmiina kohtaamaan viime kauden finaalivastustajansa ja ainakin joukkueen pelaajien mielestä Oulu oli etukäteen toivotumpi vastustaja kuin EPa. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kolme kertaa ja molemmat voittivat toisensa vieraskentillä. Oulun toinen ottelu päättyi tasapeliin, joten etukäteen kyseessä on tasaisempi ottelupari kuin Helsingissä.

Kauden aiemmat kohtaamiset:
1.10.2006 RB-Oulu - Kärpät 6-9
2.12.2006 RB-Oulu - Kärpät 10-10
13.1.2007 Kärpät - RB-Oulu 6-7

Porin Kärppien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Kärpät - logo

Porin Kärpät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärpät jatkaa juniorien toimintaa

Porin Kärppien junioritoiminta jatkuu alkavalla kaudella poikien kaukalopallolla sekä tyttöjen ringetellä.

Lue lisää
Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliigan parhaat 2010-2011

Kaukalopalloliiga on valinnut ja palkinnut kauden 2011-12 parhaat. Mennyt kausi oli liigan 21.

Lue lisää
Kärpille hopeaa

Kärpille hopeaa

Porin Kärppien ja lappeenrantalaisen RB-93 neljäs finaali noudatti pitkälti samaa linjaa aikaisempien loppuotteluiden kanssa.

Lue lisää
Nouseeko Kärpät sillasta

Nouseeko Kärpät sillasta

Painitermein sanottuna Porin Kärpät on sillassa.

Lue lisää
RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

RB-93 otti jo toisen kiinnityksen kultaiseen kotkaan

Lappeenrantalainen RB-93 on voiton päässä tämän kauden kaukalopallon Suomen mestaruudesta.

Lue lisää
RB-93 vei ensimmäisen finaalin

RB-93 vei ensimmäisen finaalin

Porin Kärpät ja lappeenrantalainen RB-93 avasivat tämän kauden kaukalopalloliigan finaalit tasaisella ottelulla, joka meni lopulta jatkoajalle asti.

Lue lisää