Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Öljymiehet FBT:n vieraaksi

 
Öljymiehet FBT:n vieraaksi

FBT Porin parin viikon mittainen pelitauko on takana, ja joukkueen kauden kolmas liigakamppailu on ovella. Maanantaina Urheilutalolle vieraaksi saapuu Espoon Oilers, joka on aloittanut kauden pirteästi. Oilersilla on tilillään kolmesta ottelusta täydet kuusi sarjapistettä. Maaleja espoolaiset ovat nakutelleet tylyt yli kymmenen kappaletta per ottelu, kaikkiaan 31 kihausta kolmessa ottelussaan.

Salibandyliigan syyskuun pelaajaksi valittu Oilersin Oscar Hänninen kertoo seuransa kotisivuilla, ettei ensimmäisissä peleissä ole nähty vielä parasta Oilersia.

- Hyvin on lähtenyt käyntiin, mutta pelin taso heittelee vielä liikaa. Paljon tulee vielä turhia virheitä, mutta jos treenataan kunnolla, niin uskon että pystytään parantamaan vielä rutkasti.

FBT Pori pääsee pienen pelitauon jälkeen erittäin tuorein voimin kotiotteluun. Sairauslistalle ei ole Niklas Hovivuoren lisäksi ketään, ja kun Jussi Taskinen teki paluun työkomennukseltaan ja Latvian muuri Valerijs Bodniaks saapui viime viikolla Poriin, on joukkueen peräpää tiivistynyt.

- Molemmat pelaajat tuovat joukkueeseen leveyttä ja kiristivät mukavasti kilpailutilannetta, päävalmentaja Ismo Läntinen näkee.

FBT Pori - Oilers Porin urheilutalolla kello 18.30.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää