Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NiceFutiksen Anna Auvinen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaaja

 
NiceFutiksen Anna Auvinen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaaja

Jalkapallon pelaajayhdistys, eli pelaajat itse, ovat valinneet NiceFutiksen Anna Auvisen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaajaksi.

Maalipörssin kärjessä

Auvinen johtaa Naisten Liigan maalipörssiä 17 osumallaan ja on ollut tärkeänä lenkkinä porilaisten varmistaessa sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi. Syyskuun kahdessa ottelussa Auvinen onnistui maalinteossa kertaalleen. Auvinen oli valinnastaan iloisesti yllättynyt.

- Hyvät fiilikset tästä ehdottomasti. Olen yllättänyt senkin vuoksi, ettei joukkueemme kausi ole mennyt niin hyvin kuin olisi pitänyt. Omasta tasaisuudestani olen myös tänä vuonna ollut yllättynyt. Maalintekijät kuitenkin elävät maaleista, joten tuntuu hyvältä, että onnistumisia on tullut, kertoo Auvinen.

Naisten Liiga on tällä kaudella erittäin tiukka ja putoamisesta käydään kovaa taistelua viimeiselle kierrokselle saakka. NiceFutis lunasti lippunsa Naisten Liigaan myös ensi kaudeksi mikä luonnollisesti ilahdutti Auvista.

- Se on tiukan loppukauden jälkeen hyvä asia. Tavoitteemme olivat alkukaudesta ylempänä, jopa mitalitaistelussa. Tavoite muuttui kauden aikana ja loppukaudesta haluttiin vain varmistaa sarjapaikka.

Auvinen on ollut pääosin tyytyväinen NiceFutiksen kauteen, mutta parannettavaakin löytyy.

- Meidän pitäisi saada jokaisesta pelaajasta täysi potentiaali irti. Olimme tällä kaudella epätasaisia. Kaikkien pitäisi pystyä parhaimpaansa peleissä. Tiedämme, että meillä on hyvä joukkue ja mahdollisuudet voittaa periaatteessa mikä tahansa joukkue.

Omat tulevaisuuden suunnitelmat Auvisella ovat vielä melko auki, mutta toki jalkapallo korkeimmalla sarjatasolla on yksi osa sitä.

- Haluan pelata edelleen Naisten Liigaa. Opiskelen Jyväskylässä, johon on Porissa suhtauduttu todella hyvin ja se on minulle tärkeää. Ulkomaista ei pidä sanoa ettei koskaan, mutta nyt olen osannut ajatella vain opintoja. Toisaalta tämä kausi meni sen verran hyvin, että olisihan se joskus mukava katsoa mihin rahkeet riittävät.

Auvinen palkitaan 17.10., kun NiceFutis emännöi FC Sportia.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää