Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NiceFutiksen Anna Auvinen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaaja

 
NiceFutiksen Anna Auvinen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaaja

Jalkapallon pelaajayhdistys, eli pelaajat itse, ovat valinneet NiceFutiksen Anna Auvisen Naisten Liigassa Veikkauksen syyskuun pelaajaksi.

Maalipörssin kärjessä

Auvinen johtaa Naisten Liigan maalipörssiä 17 osumallaan ja on ollut tärkeänä lenkkinä porilaisten varmistaessa sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi. Syyskuun kahdessa ottelussa Auvinen onnistui maalinteossa kertaalleen. Auvinen oli valinnastaan iloisesti yllättynyt.

- Hyvät fiilikset tästä ehdottomasti. Olen yllättänyt senkin vuoksi, ettei joukkueemme kausi ole mennyt niin hyvin kuin olisi pitänyt. Omasta tasaisuudestani olen myös tänä vuonna ollut yllättynyt. Maalintekijät kuitenkin elävät maaleista, joten tuntuu hyvältä, että onnistumisia on tullut, kertoo Auvinen.

Naisten Liiga on tällä kaudella erittäin tiukka ja putoamisesta käydään kovaa taistelua viimeiselle kierrokselle saakka. NiceFutis lunasti lippunsa Naisten Liigaan myös ensi kaudeksi mikä luonnollisesti ilahdutti Auvista.

- Se on tiukan loppukauden jälkeen hyvä asia. Tavoitteemme olivat alkukaudesta ylempänä, jopa mitalitaistelussa. Tavoite muuttui kauden aikana ja loppukaudesta haluttiin vain varmistaa sarjapaikka.

Auvinen on ollut pääosin tyytyväinen NiceFutiksen kauteen, mutta parannettavaakin löytyy.

- Meidän pitäisi saada jokaisesta pelaajasta täysi potentiaali irti. Olimme tällä kaudella epätasaisia. Kaikkien pitäisi pystyä parhaimpaansa peleissä. Tiedämme, että meillä on hyvä joukkue ja mahdollisuudet voittaa periaatteessa mikä tahansa joukkue.

Omat tulevaisuuden suunnitelmat Auvisella ovat vielä melko auki, mutta toki jalkapallo korkeimmalla sarjatasolla on yksi osa sitä.

- Haluan pelata edelleen Naisten Liigaa. Opiskelen Jyväskylässä, johon on Porissa suhtauduttu todella hyvin ja se on minulle tärkeää. Ulkomaista ei pidä sanoa ettei koskaan, mutta nyt olen osannut ajatella vain opintoja. Toisaalta tämä kausi meni sen verran hyvin, että olisihan se joskus mukava katsoa mihin rahkeet riittävät.

Auvinen palkitaan 17.10., kun NiceFutis emännöi FC Sportia.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää