Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kausi päättyi voittoon

 
Kausi päättyi voittoon

FC PoPa kohtasi kauden viimeisessä ottelussaan Klubi 04:n ja voitti kuuhkeän ottelun lukemin 2-0, maalareina toimivat uransa lopettanut Antti Sumiala, joka onnistui rangaistuspotkusta ja Juho Lehtonen.

Pirhonen torjui rangaistuspotkun

PoPalla oli ottelussa panosta, kun taas vierailija Klubi 04 oli jo tuomittu tippumaan. Ottelun alku kulki vierailijan komennossa eikä PoPa saanut omaa peliään kulkemaan. Kotijoukkueen syöttötyöskentely oli hidasta ja heikkoa eikä vierailijalla ollut mitään vaikeuksia tylsyttää PoPan hyökkäyspelaamista. Huonon syöttötyöskentelyn vuoksi Klubi 04 pääsi vaarallisiin vastahyökkäyksiin ja saikin yhden vaarallisen vastahyökkäyksen päätteeksi rangaistuspotkun mutta Lauri Pirhonen torjui upeasti Valtteri Morenin yrityksen. Pilkun jälkeen Klubi 04 otti pelin selvään hallintaansa eikä PoPan hyökkäysten rakentelusta tullut yhtään mitään. Vaikka Klubi 04 hallitsikin selkeästi niin todelliset maalipaikat olivat vähissä. Aivan puoliajan lopussa Petri Viljanen joutui kovan taklauksen takia jättämään kentän ja tilalle juoksi Joni Vuorinen.

Antti Sumiala iskee PoPan johtoon

Toiselle puoliajalle kentälle juoksi sisuuntunut kotijoukkue ja saikin 46 minuutilla rangaistuspotkun pallon osuttua puolustajan käteen. Tuomitun rangaistuspotkun Sumiala laukoi varmasti vasempaan nurkkaan. Maalin jälkeen PoPa otti kenttätapahtumat hallintaansa eikä vierailija saanut omaa peliään kulkemaan. Ottelusta katosi viimeinenkin kiima, kun Vuosaaresta tuli tieto Viikinkien johtomaalista. Mutta sen verran PoPalla oli halua päättää kausi voittoon, että 73 minuutilla Lehtonen laukoi Michael Akuffun syötöstä ottelun viimeisen maalin. Näin PoPalle 2-0 voitto ja lopullisessa sarjataulukossa kolmas sija.

Oikeat joukkueet PoPan yläpuolella taulukossa

Vaikka PoPa jäikin tavoitteestaan sijoittua sarjassa kahden joukkoon niin suuresta epäonnistumisesta ei voida puhua. PoPa keräsi 50 pistettä, voitti 15 ottelua mutta tietysti maaliero ja varsinkin päästettyjen maalien määrä oli liian suuri. Viimeisestä kahdeksasta ottelustaan PoPa voitti peräti seitsemän mutta tämä yksi tappio Rovaniemellä vaikeutti PoPan tietä kohti unelmaa. Lisäksi keskinäisistä otteluistaan kärkikaksikkoa vastaan PoPan saaliina oli vain yksi piste, joten voidaan rehellisesti tunnustaa, että oikeat joukkueet ovat sarjataulukon kärjessä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää