Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV karkasi jo ensimmäisessä erässä

 
SSV karkasi jo ensimmäisessä erässä

Vierasjoukkue SSV aloitti ottelun juuri toivomallaan tavalla. Ottelu ehti vanheta vain seitsemisen minuuttia, kun tulostaululla olivat jo lukemat 0-3. Maalit syntyivät Kare Westerlundin, Tero Tiitun ja Eetu Sirkan lavasta. Sirkan ensimmäinen liigamaali syntyi komealla vipillä jalkojen välistä.

Toiseen erään FBT nosti hieman karvaustaan, ja pääsi paremmin peliin mukaan. Tatu Ruohonen kavensi alivoimalla uskomattoman soolon päätteeksi 1-3:een.

- Lähdin kuskaamaan palloa ylöspäin, ja siitä pääti mennä loppuun saakka. Ehkä kunnioitimme alussa liikaa vastustajaa, liian helpolla he saivat johdon, Ruohonen harmitteli ottelun jälkeen.

SSV iski toisessa erässä vielä kahdesti. Ensin Rein Kivi tykitti neljännen ja Juho Järvinen kävi tuuppaamassa maaliviivalta viidennen.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue takoi kymmeneen minuuttiinen neljä maalia. Aaron Fagerholm iski ensimmäisen, Juho Järvinen kaksi seuraavaa ja Henri Tuhkanen SSV:n illan viimeisen.

1-9 -tilanteessa FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen otti aikalisän, ja sekoitti hieman pakkaa. Irti päästetty Petteri Hulkko kiitti peliajasta, ja iski lopussa vielä kaksi maalia. Ensimmäinen syntyi rangaistuslaukauksesta. Nuorukainen ei turhaan kumarrellut maajoukkuevahti Henri Toivoniemeä, vaan tempaisi ranteella vastustamattomasti maalin kattoon.

- Hulkko huilasi pelin alussa sen vuoksi, että hänellä on kova pelirupeama alla. Nuoret Benjamin Lepola ja Joni Rokosa pelasivat tänään myös hyvän pelin. SSV oli liian kova vastus, yksi maailman kovimpia seurajoukkueita, Läntinen kehaisi.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää