Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Emmi Viitala teki jatkosopimuksen Porin Pesäkarhujen kanssa

 
Emmi Viitala teki jatkosopimuksen Porin Pesäkarhujen kanssa

Naisten Superpesiksen yksi nopeimmista pelaajista EMMI VIITALA, 21, jatkaa Pesäkarhuissa myös kaudella 2011. SM-hopeaa päättyneellä kaudella voittanut porilaisjoukkue ja viimeiset kaksi kautta Pesäkarhuissa pelannut Viitala jatkoivat sopimusta vuodella. Ulkopelissä varmaotteisena siepparina tunnettu Emmi Viitala sijoittui etenijätilastossa toiseksi(2.) ja kärkilyöntitilastossa yhdeksänneksi(9.)naisten superpesiksen runkosarjassa. Emmi Viitala on pelannut urallaan kahdesti naisten Itä-Länsi-ottelussa sekä voittanut yhden SM-hopean ja kaksi SM-pronssia.

"Emmin jatko on meille merkittävä asia. Hän on nopeutensa ja hyvän etenemistaitonsa ansiosta yksi superpesiksen huippuetenijöistä. Erinomaisena etukenttäpelaajana hän on myös tärkeä osa aktiivista ulkopeliämme. Joukkueemme on nyt kasassa, saimme pidettyä laadukkaan ryhmämme erittäin hyvin koossa. Muutokset pelaajistossa ovat minimaalisen pienet. Harjoitusryhmässämme on yhteensä 19 pelaajaa, joista kolme on uusia.
Omista junioreista nostimme harjoitusrinkiin b-tytöissämme pelanneet Eveliina Lammisen ja Emma-Sofia Pajusen. Lisäksi ryhmään liittyy Emma Nieminen Turku-Pesiksen naisten superpesisjoukkueesta", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo tyytyväisenä.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2011:

Heidi Hakomäki, Emilia Harjunen, Hanna Hirvikoski, Milla Jakonen, Janni Joensuu, Elisa Järvenpää, Niina Koivunen, Heidi Kuusisto, Kaisa Kärkkäinen, Eveliina Lamminen, Meea Lehtinen, Milla Lindström, Emma Nieminen, Susanne Ojaniemi, Emma-Sofia Pajunen, Julia Peltola, Veera Svansjö, Carita Toiviainen ja Emmi Viitala

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää