Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ali Rantala FC Jazziin

 
Ali Rantala FC Jazziin

Ali Rantala, 35, liittyy Heimo Piiran pariksi FC Jazzin A-nuorten SM-sarjajoukkueen valmentajatiimiin.

Rantala toimi päättyneellä kaudella Nakkilan Nastan kolmosdivisioonajoukkueen päävalmentajana. Kaikkiaan Rantala on valmentanut Nastaa kuuden kauden ajan. Porin Palloilijoiden futsalin liigajoukkueessa Rantala toimi valmentajana 2008-2009.

Pelaajana Rantala edusti Porin Pallo-Tovereita ja FC Jazzia C-nuorista A-nuoriin asti. Vuonna 1993 hän oli voittamassa FC Jazzissa A-nuorten SM-pronssia, josta joukkueesta hän on jo kuudes Jazz-valmentaja.

Kaudella 2010 hänen entisistä pelikavereistaan Jazzissa toimivat Mikko Mannila (ed.), Sami Rintanen (ed. ja B), Jari Lamminen (-06), Marko Oksanen (-03) sekä Teemu Elomaa (5 div. ja -05).

- Lähden innolla mukaan maineekkaaseen seuraan, jossa tehdään hyvää kasvatustyötä. Seurassa on mukana paljon entisiä pelikavereitani, joilta olen kuullut hyviä asioita organisaation toiminnasta, Rantala toteaa.

- Tein Alin kanssa kauden verran yhteistyötä PoPassa, mistä jäi erinomaiset kokemukset. Hän on tunnollinen, innostunut ja täsmällinen kaveri, joka tuo varmasti paljon lisävirtaa koko A-nuorten toimintaan, FC Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

Rantala liittyy tiimiin, jossa jatkavat viime kauden päätteeksi A-nuoret SM-sarjaan nostaneet Heimo Piira ja Seppo Kaukonen. Joukkueenjohtajana jatkaa Kimmo Siirtola. Viime kauden toinen valmentaja Harri Reunamo siirtyy seuran junioreiden maalivahtivalmentajaksi.

- Olen erittäin iloinen Alin tulosta. Hän tuo oman näkemyksensä tiimiimme ja varmasti uusia juttuja harjoitteluun. On todella kiva lähteä kauteen, kun sain tuollaisen kaverin rinnalle, Heimo Piira kiittelee.

Rantalan tapaan Nastasta tulee myös pelaajavahvistuksia A-nuorten harjoitusrinkiin. Viime kaudella B-ikäisinä isossa roolissa miesten Kolmosessa pelanneet Joni Kukkula ja Pyry Metsärinne liittyvät treenivahvuuteen. Molemmat pelasivat viimeksi FC Jazzissa kaudella 2009 B-nuorten SM-sarjassa.

- A-nuorten pelaajapuolelle haetaan vielä talven ja kevään aikana muutamaa vahvistusta. Verkot ovat vesillä myös Porin seudun ulkopuolelle, toiminnanjohtaja Eskola toteaa.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää