Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaijansinkosta Pesäkarhujen pelinjohtaja

 
Kaijansinkosta Pesäkarhujen pelinjohtaja

Kaijansinkko Pesäkarhujen pelinjohtajaksi,Lehtinen kakkospelinjohtaja, Kivimäki fysiikkavalmentaja

PETRI KAIJANSINKKO toimii Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen pelinjohtajana jatkaen samalla myös seuran urheilutoimenjohtajana. Pesäkarhujen kakkospelinjohtajaksi on valittu JARMO LEHTINEN. Hän on toiminut vastaavassa tehtävässä Pesäkarhuissa viimeksi kaudella 2006. Lehtinen on voittanut kakkospelinjohtajana Pesäkarhuissa yhden SM-kullan ja kolme SM-pronssia.

Kaksi edellistä kautta(pronssia-09,hopeaa-10)Pesäkarhujen pelinjohtajana ja päävalmentajana toiminut SAMI-PETTERI KIVIMÄKI on tulevalla kaudella porilaisten fysiikkavalmentaja vastaten naisten superpesisjoukkueen fysiikkaharjoittelusta. Kivimäki siirtyi aiemmin syksyllä miesten superpesiksessä pelaavan Koskenkorvan pelinjohtajaksi. Pesäkarhujen nopeus- ja juoksuvalmentajana jatkaa HARRI KIVELÄ.

Petri Kaijansinkko oli Pesäkarhujen pelinjohtajana kaudet 2004, 2005 ja 2006 sekä kaudella 2008 viimeisen kuukauden. Kakkospelinjohtajana hän oli kaudet 2007,2008,2009 ja 2010.

Pesäkarhut on voittanut viimeisten seitsemän vuoden aikana 3 SM-hopeaa ja 3 SM-pronssia. Kaijansinkko on lisäksi aiemmin pelinjohtourallaan saavuttanut kolme naisten SM-kultaa ja yhden SM-pronssin, miesten superpesiksessä hän on voittanut kertaalleen SM-pronssia. Itä-Länsi-otteluissa Kaijansinkko on johtanut peliä seitsemän kertaa.

"Ensinnäkin olen erittäin tyytyväinen siihen,että saamme jatkaa Sami-Petteri Kivimäen kanssa yhteistyötä ja että hän sai luvan Koskenkorvalta toimia Pesäkarhujen fysiikkavalmentajana. Sami-Petterin kahden kauden aikana pelaajamme ovat kehittyneet merkittävästi ja pysyneet terveinä. Uskon että lajinomaisuus ja lajimme asettamat vaatimukset korostuvat fyysisessä harjoittelussa ja ovat takeena edelleen pelaajiemme kehittymiselle. Lehtisen Japin paluu kakkospelinjohtajaksi on myös hieno juttu, tutun työparin kanssa on hyvä lähteä rakentamaan. Hänen aikaisempi kokemuksensa nuorimpien pelaajiemme valmentamisesta painoi vaakakupissa kun häneen päädyttiin toisen pelinjohtajan valinnassa", Kaijansinkko toteaa ja sanoo palaavansa viuhkan varteen motivoituneena ollen myös tyytyväinen siihen että Pesäkarhujen joukkue pysyi hyvin kasassa.

"Kävimme pelinjohtoneuvotteluja muutamien Porin ulkopuolelta olevien henkilöiden kanssa, mutta he kieltäytyivät pestistä ajankäyttöongelmiinsa vedoten.Tuon jälkeen pohdimme riittääkö oma aikani muiden seuratöiden ohessa. Helppo päätös tämä ei ollut itsellenikään. Kävin neuvotteluja myös muutaman miesten superpesisseuran kanssa erinäisistä tehtävistä, lisäksi oli pari neuvottelua pesäpallon ulkopuolisten tahojen kanssa. Pesäkarhut tuntui kuitenkin parhaalta vaihtoehdolta nyt, jatkossa tulevaisuutta on mietittävä niin seuran kuin omaltakin kannalta jo hyvissä ajoin. Tuttujen pelaajien kanssa on hyvät pohjat lähteä tähän haastavaan ja kunnianhimoiseen projektiin. Tavoitteet ovat luonnollisesti korkealla,kuten aina Pesäkarhuissa tulee olla", Kaijansinkko päättää.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue oli lokakuun omaharjoitusjaksolla. Yhteisharjoittelu alkoi ma 8.11 ja ensimmäinen koko joukkueen leiriviikonloppu pidetään joulukuun alussa.

Pesäkarhut 2011: Heidi Hakomäki, Emilia Harjunen, Hanna Hirvikoski,Milla Jakonen, Janni Joensuu, Elisa Järvenpää, Niina Koivunen, Heidi Kuusisto, Kaisa Kärkkäinen, Eveliina Lamminen, Meea Lehtinen, Milla Lindström, Emma Nieminen, Susanne Ojaniemi, Emma-Sofia Pajunen, Julia Peltola, Veera Svansjö, Carita Toiviainen,Emmi Viitala.
Pelinjohtajat/lajivalmentajat: Petri Kaijansinkko, Jarmo Lehtinen.
Fysiikkavalmentaja: Sami-Petteri Kivimäki.
Nopeus/juoksuvalmentaja: Harri Kivelä.
Huoltajat: Roi Hermonen, Leena Miettinen.
Lääkäri: Jarkko Levola.
Fysioterapeutti: Tiia Perkiökangas.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää