Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaijansinkosta Pesäkarhujen pelinjohtaja

 
Kaijansinkosta Pesäkarhujen pelinjohtaja

Kaijansinkko Pesäkarhujen pelinjohtajaksi,Lehtinen kakkospelinjohtaja, Kivimäki fysiikkavalmentaja

PETRI KAIJANSINKKO toimii Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen pelinjohtajana jatkaen samalla myös seuran urheilutoimenjohtajana. Pesäkarhujen kakkospelinjohtajaksi on valittu JARMO LEHTINEN. Hän on toiminut vastaavassa tehtävässä Pesäkarhuissa viimeksi kaudella 2006. Lehtinen on voittanut kakkospelinjohtajana Pesäkarhuissa yhden SM-kullan ja kolme SM-pronssia.

Kaksi edellistä kautta(pronssia-09,hopeaa-10)Pesäkarhujen pelinjohtajana ja päävalmentajana toiminut SAMI-PETTERI KIVIMÄKI on tulevalla kaudella porilaisten fysiikkavalmentaja vastaten naisten superpesisjoukkueen fysiikkaharjoittelusta. Kivimäki siirtyi aiemmin syksyllä miesten superpesiksessä pelaavan Koskenkorvan pelinjohtajaksi. Pesäkarhujen nopeus- ja juoksuvalmentajana jatkaa HARRI KIVELÄ.

Petri Kaijansinkko oli Pesäkarhujen pelinjohtajana kaudet 2004, 2005 ja 2006 sekä kaudella 2008 viimeisen kuukauden. Kakkospelinjohtajana hän oli kaudet 2007,2008,2009 ja 2010.

Pesäkarhut on voittanut viimeisten seitsemän vuoden aikana 3 SM-hopeaa ja 3 SM-pronssia. Kaijansinkko on lisäksi aiemmin pelinjohtourallaan saavuttanut kolme naisten SM-kultaa ja yhden SM-pronssin, miesten superpesiksessä hän on voittanut kertaalleen SM-pronssia. Itä-Länsi-otteluissa Kaijansinkko on johtanut peliä seitsemän kertaa.

"Ensinnäkin olen erittäin tyytyväinen siihen,että saamme jatkaa Sami-Petteri Kivimäen kanssa yhteistyötä ja että hän sai luvan Koskenkorvalta toimia Pesäkarhujen fysiikkavalmentajana. Sami-Petterin kahden kauden aikana pelaajamme ovat kehittyneet merkittävästi ja pysyneet terveinä. Uskon että lajinomaisuus ja lajimme asettamat vaatimukset korostuvat fyysisessä harjoittelussa ja ovat takeena edelleen pelaajiemme kehittymiselle. Lehtisen Japin paluu kakkospelinjohtajaksi on myös hieno juttu, tutun työparin kanssa on hyvä lähteä rakentamaan. Hänen aikaisempi kokemuksensa nuorimpien pelaajiemme valmentamisesta painoi vaakakupissa kun häneen päädyttiin toisen pelinjohtajan valinnassa", Kaijansinkko toteaa ja sanoo palaavansa viuhkan varteen motivoituneena ollen myös tyytyväinen siihen että Pesäkarhujen joukkue pysyi hyvin kasassa.

"Kävimme pelinjohtoneuvotteluja muutamien Porin ulkopuolelta olevien henkilöiden kanssa, mutta he kieltäytyivät pestistä ajankäyttöongelmiinsa vedoten.Tuon jälkeen pohdimme riittääkö oma aikani muiden seuratöiden ohessa. Helppo päätös tämä ei ollut itsellenikään. Kävin neuvotteluja myös muutaman miesten superpesisseuran kanssa erinäisistä tehtävistä, lisäksi oli pari neuvottelua pesäpallon ulkopuolisten tahojen kanssa. Pesäkarhut tuntui kuitenkin parhaalta vaihtoehdolta nyt, jatkossa tulevaisuutta on mietittävä niin seuran kuin omaltakin kannalta jo hyvissä ajoin. Tuttujen pelaajien kanssa on hyvät pohjat lähteä tähän haastavaan ja kunnianhimoiseen projektiin. Tavoitteet ovat luonnollisesti korkealla,kuten aina Pesäkarhuissa tulee olla", Kaijansinkko päättää.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue oli lokakuun omaharjoitusjaksolla. Yhteisharjoittelu alkoi ma 8.11 ja ensimmäinen koko joukkueen leiriviikonloppu pidetään joulukuun alussa.

Pesäkarhut 2011: Heidi Hakomäki, Emilia Harjunen, Hanna Hirvikoski,Milla Jakonen, Janni Joensuu, Elisa Järvenpää, Niina Koivunen, Heidi Kuusisto, Kaisa Kärkkäinen, Eveliina Lamminen, Meea Lehtinen, Milla Lindström, Emma Nieminen, Susanne Ojaniemi, Emma-Sofia Pajunen, Julia Peltola, Veera Svansjö, Carita Toiviainen,Emmi Viitala.
Pelinjohtajat/lajivalmentajat: Petri Kaijansinkko, Jarmo Lehtinen.
Fysiikkavalmentaja: Sami-Petteri Kivimäki.
Nopeus/juoksuvalmentaja: Harri Kivelä.
Huoltajat: Roi Hermonen, Leena Miettinen.
Lääkäri: Jarkko Levola.
Fysioterapeutti: Tiia Perkiökangas.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää