Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolmelle luottopelaajalle jatkosopimukset

 
Kolmelle luottopelaajalle jatkosopimukset

Ässät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Aki Uusikartanon kanssa, 1+1 mallisen sopimuksen Patrick Yetmanin kanssa sekä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Tapio Sammalkankaan kanssa.

- Kaikki nämä pelaajat ovat sekä nykyisen että tulevan valmennuksen luottopelaajia, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Keskushyökkääjä Aki Uusikartano on tehnyt Ässien kanssa suoran kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kuluvalla kaudella Ässien ykkössentterinä pelannut Uusikartano on merkannut tällä kaudella 33 ottelua tehoin 6+15 =21. 33-vuotias keskushyökkääjä on voittanut viimeisen viiden kauden aikana kolme SM-mitalia.

- Mietin jatkoani pitkään, mutta Ässät oli koko ajan selkeä ykkösvaihtoehto. Halusin tietää tulevan kauden valmentajan ennen päätöstäni.

- Meillä on hyvä draivi päällä ja monta hyvää jätkää jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin. Lisäksi Ässät näyttää menevän koko ajan eteenpäin ja seuralla on selkeästi halu menestyä, Uusikartano kertoi.

Laitahyökkääjä Patrick Yetman jatkaa Ässissä yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää seuran option kaudesta 2012 - 2013. Kanadalainen laitahyökkääjä on iskenyt tällä kaudella Ässille 11 maalia, joilla hän on joukkueen toiseksi tehokkain maalipyssy.

Puolustaja Tapio Sammalkangas on tehnyt Ässien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa Ässiä edustanut Sammalkangas pelaa tällä hetkellä jo viidettä kautta peräkkäin Ässien puolustuksessa.

- Jatkosopimus Ässien kanssa tuntuu erittäin hyvältä. Joukkueella on mennyt hyvin ja uskon vahvasti, että ensi kaudella menestys jatkuu. Jätkät ovat joukkueessa sitoutuneita yhteiseen päämäärään ja hoitavat hyvin hommansa, Sammalkangas kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TapioSammalkangas

Tapio Sammalkangas

16.3.1980 Tampere
Tiedot

AkiUusikartano

Aki Uusikartano

13.6.1977 Lieto
Tiedot

PatrickYetman

Patrick Yetman

17.11.1980 St.John´s, NFLD, CAN
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää