Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolmelle luottopelaajalle jatkosopimukset

 
Kolmelle luottopelaajalle jatkosopimukset

Ässät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Aki Uusikartanon kanssa, 1+1 mallisen sopimuksen Patrick Yetmanin kanssa sekä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Tapio Sammalkankaan kanssa.

- Kaikki nämä pelaajat ovat sekä nykyisen että tulevan valmennuksen luottopelaajia, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Keskushyökkääjä Aki Uusikartano on tehnyt Ässien kanssa suoran kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kuluvalla kaudella Ässien ykkössentterinä pelannut Uusikartano on merkannut tällä kaudella 33 ottelua tehoin 6+15 =21. 33-vuotias keskushyökkääjä on voittanut viimeisen viiden kauden aikana kolme SM-mitalia.

- Mietin jatkoani pitkään, mutta Ässät oli koko ajan selkeä ykkösvaihtoehto. Halusin tietää tulevan kauden valmentajan ennen päätöstäni.

- Meillä on hyvä draivi päällä ja monta hyvää jätkää jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin. Lisäksi Ässät näyttää menevän koko ajan eteenpäin ja seuralla on selkeästi halu menestyä, Uusikartano kertoi.

Laitahyökkääjä Patrick Yetman jatkaa Ässissä yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää seuran option kaudesta 2012 - 2013. Kanadalainen laitahyökkääjä on iskenyt tällä kaudella Ässille 11 maalia, joilla hän on joukkueen toiseksi tehokkain maalipyssy.

Puolustaja Tapio Sammalkangas on tehnyt Ässien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa Ässiä edustanut Sammalkangas pelaa tällä hetkellä jo viidettä kautta peräkkäin Ässien puolustuksessa.

- Jatkosopimus Ässien kanssa tuntuu erittäin hyvältä. Joukkueella on mennyt hyvin ja uskon vahvasti, että ensi kaudella menestys jatkuu. Jätkät ovat joukkueessa sitoutuneita yhteiseen päämäärään ja hoitavat hyvin hommansa, Sammalkangas kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TapioSammalkangas

Tapio Sammalkangas

16.3.1980 Tampere
Tiedot

AkiUusikartano

Aki Uusikartano

13.6.1977 Lieto
Tiedot

PatrickYetman

Patrick Yetman

17.11.1980 St.John´s, NFLD, CAN
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää