Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolmelle luottopelaajalle jatkosopimukset

 
Kolmelle luottopelaajalle jatkosopimukset

Ässät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Aki Uusikartanon kanssa, 1+1 mallisen sopimuksen Patrick Yetmanin kanssa sekä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Tapio Sammalkankaan kanssa.

- Kaikki nämä pelaajat ovat sekä nykyisen että tulevan valmennuksen luottopelaajia, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Keskushyökkääjä Aki Uusikartano on tehnyt Ässien kanssa suoran kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kuluvalla kaudella Ässien ykkössentterinä pelannut Uusikartano on merkannut tällä kaudella 33 ottelua tehoin 6+15 =21. 33-vuotias keskushyökkääjä on voittanut viimeisen viiden kauden aikana kolme SM-mitalia.

- Mietin jatkoani pitkään, mutta Ässät oli koko ajan selkeä ykkösvaihtoehto. Halusin tietää tulevan kauden valmentajan ennen päätöstäni.

- Meillä on hyvä draivi päällä ja monta hyvää jätkää jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin. Lisäksi Ässät näyttää menevän koko ajan eteenpäin ja seuralla on selkeästi halu menestyä, Uusikartano kertoi.

Laitahyökkääjä Patrick Yetman jatkaa Ässissä yksivuotisella sopimuksella, joka sisältää seuran option kaudesta 2012 - 2013. Kanadalainen laitahyökkääjä on iskenyt tällä kaudella Ässille 11 maalia, joilla hän on joukkueen toiseksi tehokkain maalipyssy.

Puolustaja Tapio Sammalkangas on tehnyt Ässien kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa Ässiä edustanut Sammalkangas pelaa tällä hetkellä jo viidettä kautta peräkkäin Ässien puolustuksessa.

- Jatkosopimus Ässien kanssa tuntuu erittäin hyvältä. Joukkueella on mennyt hyvin ja uskon vahvasti, että ensi kaudella menestys jatkuu. Jätkät ovat joukkueessa sitoutuneita yhteiseen päämäärään ja hoitavat hyvin hommansa, Sammalkangas kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TapioSammalkangas

Tapio Sammalkangas

16.3.1980 Tampere
Tiedot

AkiUusikartano

Aki Uusikartano

13.6.1977 Lieto
Tiedot

PatrickYetman

Patrick Yetman

17.11.1980 St.John´s, NFLD, CAN
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää