Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Markku Tähtinen palaa Ässiin

 
Markku Tähtinen palaa Ässiin


Ässäpaidassa viimeksi yli neljä vuotta sitten esiintynyt Markku Tähtinen palaa takaisin kasvattajaseuraansa. Tähtinen allekirjoitti tänään kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa. Päättyneellä kaudella Ruotsin Elitserienissä kiekkoillut hyökkääjä pelasi Skellefteå AIK:n paidassa 62 ottelua, teholukemin 3+10.

Porilaistaustainen Tähtinen tunnetaan taitavana kiekonkäsittelijänä, jolta odotetaan myös tulosta pisteiden muodossa. 29-vuotias hyökkääjä tuo kokemusta ja leveyttä Ässämiehistöön.

”On erittäin kiva tulla takaisin kotiin. Tiesin jo lähtiessäni, että haluan tulla takaisin Ässiin jonain päivänä. Ruotsin reissu oli hyvä kokemus, mutta kyllä Poriin palaaminen tuntuu erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Täällä on tarjolla isompaa vastuuta kuin monella muulla paikkakunnalla olisi ollut. Haluan auttaa omaa joukkuettani vuosien myötä kertyneellä kokemuksellani. Toivottavasti pystyn tuomaan leveyttä ratkaisijarintamaan.”

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkkuTähtinen

Markku Tähtinen

10.4.1978 Pori
Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää