Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ammattilaisjoukkue Lattomeri-ajoihin

 
Ammattilaisjoukkue Lattomeri-ajoihin


Koiviston Isku täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja juhlavuoden kilpailutapahtumat aloittaa jo 9. kertaa ajettava Lattomeri-ajot sunnuntaina 15.4.

Koiviston Isku ry:n pyöräilyjaosto järjestää Suomen maantiepyöräilyn kilpailukauden avauskilpailun Lattomeri-ajot ensi sunnuntaina. Kilpailuun osallistuu 9-miehinen eestiläinen ammattilaisjoukkue Kalev Chocolate Team sekä kotimainen kärki. Lisäksi kaikki Suomen parhaat junioripyöräilijät, joilla on viikonloppuna Porissa leiri. Yleisen luokan lähtöön osallistuu yli 70 pyöräilijää.  Lisäksi kilpailussa on M-16, M-50, M-60, Naisten sarjat sekä kuntosarja, jossa ei edellytetä kilpailulisenssiä. Näihin luokkiin osallistuu noin 30 pyöräilijää.

Kilpailuissa ajetaan n. 15 km reitillä Pinomäentie-Lattomerentie-Vt8. Yleinen luokka ajaa 92 km/6 kierrosta ja muut luokat 46 km/3 kierrosta. Kilpailukeskuksena toimii Lattomeren koulu ja maali on Lattomeren hautausmaan kohdalla Pinomäentiellä. Kilpailut käynnistyvät klo 12.00 ja yleisen luokan kärki saapuu maaliin noin 14.15 ja toisen lähdön nopeimmat ajavat maaliin n. 13.25.

Kilpailussa esiintyy ensimmäistä kertaa myös Järvenpään Pyöräilijöiden ja Koiviston Iskun yhteinen elite-luokan joukkue Chebici-Isku team, jossa ajavat Iskusta Timo Kalliomäki, Ilpo Kyllönen, Jukka-Pekka Santala ja Antti Träskelin.
Kotimaan kilpailujen lisäksi joukkueen ohjelmassa on myös muutamia kisoja Ruotsissa ja Virossa. Teamin tavoitteena on lähteä ajamaan jokaiseen kisaan voitosta. Joukkueessa on sopivasti kokemusta, nuoremman polven ajajia, kirimiehiä ja irtiottoihin aina pyrkiviä, joten joukkueen johdossa uskotaan vahvasti menestykseen.

Koiviston Iskun tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn väliaikalähtöiset Suomen Mestaruuskilpailut ajettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Ulvilan Harjunpäässä. Porin Tarmon Jussi Eskelinen voitti U23 -sarjansa SM-kullan. Tarmon Lotta Lepistö puolestaan saavutti naisten sarjassa SM-hopeaa.

Lue lisää
Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Koiviston Isku järjestää 27.6.-29.6. maantiepyöräilyn SM-kilpailut Ulvilassa ja Porissa.

Lue lisää

Jouko Mäkelä voitti Lattomeri-ajon

10. Lattomeri-ajot avasivat perinteiseen tapaan kotimaan maantiepyöräilykauden Porissa. Kankaanpääläinen Continental teamin Jouko Mäkelä polki yleisen sarjan voittoon. Kilpailut ajettiin kylmässä ja märässä säässä ja tuomarineuvosto lyhensi kilpailumatkoja.

Lue lisää

Lattomeri-ajot käynnistävät perinteisesti pyöräilyn kilpakauden

Koiviston Isku ry:n pyöräilyjaosto järjestää Suomen maantiepyöräilyn kilpailukauden avauskilpailuna järjestyksessään 10. Lattomeri-ajot ensi sunnuntaina.

Lue lisää

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut ensi kesänä Porissa

Koiviston Iskun isännöimät kilpailut ovat järjestyksessään jo 97. maantiepyöräilyn SM-kilpailut, mutta ne järjestetään Porissa vasta ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Koiviston Iskun ja Chebici teamin elitepyöräilijät yhdistävät voimansa

Koiviston Iskun ja Järvenpään Pyöräilijöitä edustava Chebici team tekivät yhteistyösopimuksen kaudelle 2007.

Lue lisää