Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyrki Santala jättää Lukon

 
Jyrki Santala jättää Lukon


Keväästä 2000 lähtien Rauman Lukko Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt Jyrki Santala jättää tehtävänsä toukokuun lopussa. Pitkän linjan kiekkomies haluaa itselleen jatkossa kokonaan uudenlaisia haasteita.

- Olen toiminut jääkiekon eri johtotehtävissä vuodesta 1984 lähtien ja olen jo jonkin aikaa kypsytellyt ajatusta pois siirtymisestä. Kun tulee tunne, ettei saa työstään enää täyttä tyydytystä, on aika vetää johtopäätökset ja todeta, että omakin annettava on ehkä käynyt vähiin.

- Ajankohta tuntuu nyt sopivalta, sillä vanha kausi on saatu päätökseen ja uuden valmistelu hyvään vauhtiin. Myös suuritöinen halliprojekti on valmistunut, joten mikään ei jää pahasti kesken.

Lukon vt. toimitusjohtajana aloittaa kesäkuun alussa yhteyspäällikkö Rafael Eerola.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää