Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille kolme uutta pelaajaa

 
SBS Porille kolme uutta pelaajaa


SBS Pori on vahvistanut rivejään kolmella porilaispelaajalla. FBT Porin riveistä naapuriin muuttaa puolustaja Tero Haapala. 3. divisioonan FBT-PiTusta seuraan liittyvät puolestaan hyökkääjät Mika Kallio ja Vesa Kangas.

-Läntisen Ismo otti yhteyttä, ja uudet kuviot kiinnostivat, kun olen ollut samassa seurassa viimeiset 6-7 vuotta. Lisäksi SBS:llä on ollut parin vuoden hyvä draivi päällä, FBT:n kapteenina viime kaudella ollut Haapala selvitti siirtonsa taustoja.

-Tero on meille rightin puolen pakkina kova vahvistus. Kalliota ja Kangasta olemme puolestaan houkutelleet ennenkin, mutta nyt he tulivat itse kysymään paikkaa joukkueesta. He ovat uusia mustia hevosia, joilla on mahdollisuus mihin vain, valmentaja Läntinen kertoi uusista vahvistuksistaan.

Kaikkiaan SBS:llä on ensi kaudeksi 18 pelaajasopimusta. Viime kauden miehistä ilman sopimusta ovat muun muassa puolustajat Jussi Santanen ja Jarmo Mattila sekä hyökkääjistä Tino Nieminen, Petri Ahola ja Virtasen veljekset Antti ja Ilkka.

-Kukaan ei ole tullut suoraan sanomaan, ettei jatka. Keneltäkään ei ole ovia myöskään vielä suljettu, Läntinen vakuutti.

-Haemme tähän ryhmään vielä 5-7 pelaajaa lisää. Kontakteja on muun muassa yhteen Viron maajoukkuepuolustajaan.

SBS Porin sopimuspelaajat 26.4.2007:
Maalivahdit: Mika Elo, Juha Köönikkä.
Puolustajat: Henri Mikkilä, Timo Kumlander, Joel Vataja, Tero Haapala,
Joni Hämäläinen, Anssi Isomäki, Kari Pakkanen.
Hyökkääjät: Toni Läntinen, Tommi Toivola, Mikael Boelius, Tommi Kumlander,
Juho Miilunpalo, Miikka Läntinen, Mika Kallio, Vesa Kangas, Pasi Väre.
Talenttipelaajat: Sasu Mikkola, Juha Kaanaa.
Päävalmentaja: Ismo Läntinen.
Joukkueenjohtaja: Petri Salo.
Huoltaja: Eemeli Keso.
Lääkäri: Mika Junnila.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleTeroHaapala

Tero Haapala

6.2.1978
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää