Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille kolme uutta pelaajaa

 
SBS Porille kolme uutta pelaajaa


SBS Pori on vahvistanut rivejään kolmella porilaispelaajalla. FBT Porin riveistä naapuriin muuttaa puolustaja Tero Haapala. 3. divisioonan FBT-PiTusta seuraan liittyvät puolestaan hyökkääjät Mika Kallio ja Vesa Kangas.

-Läntisen Ismo otti yhteyttä, ja uudet kuviot kiinnostivat, kun olen ollut samassa seurassa viimeiset 6-7 vuotta. Lisäksi SBS:llä on ollut parin vuoden hyvä draivi päällä, FBT:n kapteenina viime kaudella ollut Haapala selvitti siirtonsa taustoja.

-Tero on meille rightin puolen pakkina kova vahvistus. Kalliota ja Kangasta olemme puolestaan houkutelleet ennenkin, mutta nyt he tulivat itse kysymään paikkaa joukkueesta. He ovat uusia mustia hevosia, joilla on mahdollisuus mihin vain, valmentaja Läntinen kertoi uusista vahvistuksistaan.

Kaikkiaan SBS:llä on ensi kaudeksi 18 pelaajasopimusta. Viime kauden miehistä ilman sopimusta ovat muun muassa puolustajat Jussi Santanen ja Jarmo Mattila sekä hyökkääjistä Tino Nieminen, Petri Ahola ja Virtasen veljekset Antti ja Ilkka.

-Kukaan ei ole tullut suoraan sanomaan, ettei jatka. Keneltäkään ei ole ovia myöskään vielä suljettu, Läntinen vakuutti.

-Haemme tähän ryhmään vielä 5-7 pelaajaa lisää. Kontakteja on muun muassa yhteen Viron maajoukkuepuolustajaan.

SBS Porin sopimuspelaajat 26.4.2007:
Maalivahdit: Mika Elo, Juha Köönikkä.
Puolustajat: Henri Mikkilä, Timo Kumlander, Joel Vataja, Tero Haapala,
Joni Hämäläinen, Anssi Isomäki, Kari Pakkanen.
Hyökkääjät: Toni Läntinen, Tommi Toivola, Mikael Boelius, Tommi Kumlander,
Juho Miilunpalo, Miikka Läntinen, Mika Kallio, Vesa Kangas, Pasi Väre.
Talenttipelaajat: Sasu Mikkola, Juha Kaanaa.
Päävalmentaja: Ismo Läntinen.
Joukkueenjohtaja: Petri Salo.
Huoltaja: Eemeli Keso.
Lääkäri: Mika Junnila.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleTeroHaapala

Tero Haapala

6.2.1978
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää