Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miikka Läntinen B-maajoukkueeseen

 
Miikka Läntinen B-maajoukkueeseen

Miesten A-maajoukkueen leirille 2.-3.2. 2011 on kutsuttu mukaan myös 20 pelaajan vahvuinen B-maajoukkue. FBT Porista harjoitusleirille osallistuu B-maajoukkueen paidassa Miikka Läntinen. Hän on ollut kuluvalla kaudella porilaisten tehokkain. 18 ottelussa on syntynyt 25 maalia ja 7 syöttöä.

- Harvinainen tilanne, kun kaksi porilaista pukee maajoukkuepaidan päällensä. Etenkin aikuisten joukkueissa ainutkertainen tilanne, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen viittasi Classicin Matti Vapaniemen edustuspaikkaan.

B-maajoukkue toimii leirillä harjoitusvastustajana. A-maajoukkue kohtaa Ruotsin perinteisen maaottelupäivän aikana 5.2. Ruotsin Karlskronassa. 

- Pelaajia tarkkaillaan tulevaisuuden suhteen, ja heille annetaan viestiä harjoittelusta kohti kansainvälisiä pelejä, muistuttaa päävalmentaja Petri Kettunen.

Miesten B-maajoukkue
2.-3.2.2011 Eerikkilän leirillä

Maalivahdit
Teemu Kortelainen, AC HaKi
Eero Kosonen, Happee

Kenttäpelaajat
Mikko Hautaniemi, TPS
Jyrki Holopainen, SPV
Erik Härkönen, SPV
Niko Juhola, Classic
Paul Kotilainen, Happee
Marko Lahtinen, Koovee
Sami Lehtinen, Erä
Veli-Matti Luukko, Koovee
Miikka Läntinen, FBT Pori
Niclas Meyer, Oilers
Lasse Paju, TPS
Perttu Pajukoski, Oilers
Casper Pfitzner, Oilers
Onni Piiparinen, Oilers
Janne Salonen, Trackers
Lauri Stenfors, TPS
Matti Vapaniemi, Classic
Oliver Wardi, Oilers

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot


Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää