Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Audi SM Beachfutis –turnaus paisuu, rantafutaajia Poriin ennätysmäärä

 
Audi SM Beachfutis –turnaus paisuu, rantafutaajia Poriin ennätysmäärä


Beachfutis SM-finaali Porin jauppatorilla,FC Nötkötti, HDS
Beachfutista nähdään taas ensi kesänä kauppatorilla.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Beachfutiksen SM-titteleistä taistellaan jälleen ensi kesänä Porissa. Audi SM Beachfutis 2007 -turnaus alkaa perjantaina 13.7. ja päättyy sunnuntaina 15.7. Kyseinen ajankohta on myös Pori Jazz-festivaalin avausviikonloppu.

SM-mitalit ratkotaan sunnuntaina 15. heinäkuuta Porin kauppatorille rakennettavalla finaalistadionilla. Turnauksen pääpelipaikkana säilyy upea Yyteri, jonne rakennetaan 16 - 20 rantafutiskenttää.

Audi SM Beachfutis 2007 -turnaus on merkittävästi suurempi tapahtuma, mitä viime kesänä ensi kertaa Porissa järjestetty SM-turnaus.

Miesten joukkueita on tähän mennessä ilmoittautunut mukaan peräti 132. Viime kesän turnauksessa miesten joukkueita oli mukana 80.

Miesten joukkuekiintiö on 160. Ilmoittautumisaika päättyy toukokuun lopussa, joten kiintiö täyttynee.

Naisten joukkueita oli vuoden 2006 turnauksessa mukana 16. Tällä hetkellä naisia on mukana sama määrä kuin viime kesänä. Naisten joukkueita voidaan ottaa turnaukseen 32.

Audi SM Beachfutis 2007 -turnauksessa on kaksi täysin uutta sarjaa, yli 35-vuotiaiden ja yli 45-vuotiaiden ikämiesten sarjat. Ilmoittautuminen kyseisiin sarjoihin avautuu tänään. Molempiin sarjoihin voidaan ottaa 8 joukkuetta.

Tulevan kesän turnauksen virallinen nimi on Audi SM Beachfutis 2007 turnauksen
pääpartnerin mukaan. Turnauksen järjestävä organisaatio on solminut yhteistyösopimuksen Automarkku Oy:n ja Audi Finlandin kanssa.

Yyteri, Porin kauppatori ja rantafutaajat pääsevät tänä kesänä esille myös televisiossa. Kisaorganisaatio on alustavasti sopinut Urheilukanavan kanssa kolmesta erilaisesta lähetyksestä, jotka ovat noin tunnin mittaisia. Urheilukanavalla esitetään kooste koko kisaviikonvaihteen tapahtumista, miesten ja naisten finaalit kokonaisuudessaan sekä mahdollisesti muita otteluja.
Urheilukanava näyttää ohjelmat myös uusintoina syksyn ja talven aikana. Televisiointi varmistuu, mikäli kisaorganisaation asettamat mainosmyyntitavoitteet toteutuvat.

Turnauksen ottelut alkavat perjantaina (13.7.) kello 13.13., mutta tapahtuman ohjelma käynnistyy jo torstaina (12.7.). Audi SM Beachfutis 2007 turnauksen avausbileiden tähtiesiintyjä on Jonna Tervomaa. Sporttinen artisti esiintyy Bar Kinossa.

Turnauksen finaalit pelataan viime kesän tapaan Porin kauppatorilla, jonka remontti keskeytyy heinäkuun ajaksi. Toritapahtuman puitteet komistuvat viime kesästä. Väliaikaiselle stadionille tulee nyt myös päätykatsomot sekä enemmän oheismyyntipisteitä.

Audi SM Beachfutis 2007 on edelleen katsojille täysin ilmainen tapahtuma. Finaalitapahtumassa katsojilla on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Kisaorganisaatio päättää avustuskohteen kesä-heinäkuun aikana.

SM Beachfutis 2006- turnaus oli suuri menestys. Vauhdikas ja nuorekas turnaus houkutteli paikalle kaikkiaan 96 joukkuetta ja 1 800 pelaajaa. Osallistujat olivat keski-iältään 24 vuotiaita ja he antoivat onnistuneelle turnaukselle arvosanaksi erinomaisen 4,5 (asteikolla 1 – 5). Otteluita pelattiin yhteensä 243, kolmellatoista eri kentällä.

SM Beachfutiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää