Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Audi SM Beachfutis –turnaus paisuu, rantafutaajia Poriin ennätysmäärä

 
Audi SM Beachfutis –turnaus paisuu, rantafutaajia Poriin ennätysmäärä


Beachfutis SM-finaali Porin jauppatorilla,FC Nötkötti, HDS
Beachfutista nähdään taas ensi kesänä kauppatorilla.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Beachfutiksen SM-titteleistä taistellaan jälleen ensi kesänä Porissa. Audi SM Beachfutis 2007 -turnaus alkaa perjantaina 13.7. ja päättyy sunnuntaina 15.7. Kyseinen ajankohta on myös Pori Jazz-festivaalin avausviikonloppu.

SM-mitalit ratkotaan sunnuntaina 15. heinäkuuta Porin kauppatorille rakennettavalla finaalistadionilla. Turnauksen pääpelipaikkana säilyy upea Yyteri, jonne rakennetaan 16 - 20 rantafutiskenttää.

Audi SM Beachfutis 2007 -turnaus on merkittävästi suurempi tapahtuma, mitä viime kesänä ensi kertaa Porissa järjestetty SM-turnaus.

Miesten joukkueita on tähän mennessä ilmoittautunut mukaan peräti 132. Viime kesän turnauksessa miesten joukkueita oli mukana 80.

Miesten joukkuekiintiö on 160. Ilmoittautumisaika päättyy toukokuun lopussa, joten kiintiö täyttynee.

Naisten joukkueita oli vuoden 2006 turnauksessa mukana 16. Tällä hetkellä naisia on mukana sama määrä kuin viime kesänä. Naisten joukkueita voidaan ottaa turnaukseen 32.

Audi SM Beachfutis 2007 -turnauksessa on kaksi täysin uutta sarjaa, yli 35-vuotiaiden ja yli 45-vuotiaiden ikämiesten sarjat. Ilmoittautuminen kyseisiin sarjoihin avautuu tänään. Molempiin sarjoihin voidaan ottaa 8 joukkuetta.

Tulevan kesän turnauksen virallinen nimi on Audi SM Beachfutis 2007 turnauksen
pääpartnerin mukaan. Turnauksen järjestävä organisaatio on solminut yhteistyösopimuksen Automarkku Oy:n ja Audi Finlandin kanssa.

Yyteri, Porin kauppatori ja rantafutaajat pääsevät tänä kesänä esille myös televisiossa. Kisaorganisaatio on alustavasti sopinut Urheilukanavan kanssa kolmesta erilaisesta lähetyksestä, jotka ovat noin tunnin mittaisia. Urheilukanavalla esitetään kooste koko kisaviikonvaihteen tapahtumista, miesten ja naisten finaalit kokonaisuudessaan sekä mahdollisesti muita otteluja.
Urheilukanava näyttää ohjelmat myös uusintoina syksyn ja talven aikana. Televisiointi varmistuu, mikäli kisaorganisaation asettamat mainosmyyntitavoitteet toteutuvat.

Turnauksen ottelut alkavat perjantaina (13.7.) kello 13.13., mutta tapahtuman ohjelma käynnistyy jo torstaina (12.7.). Audi SM Beachfutis 2007 turnauksen avausbileiden tähtiesiintyjä on Jonna Tervomaa. Sporttinen artisti esiintyy Bar Kinossa.

Turnauksen finaalit pelataan viime kesän tapaan Porin kauppatorilla, jonka remontti keskeytyy heinäkuun ajaksi. Toritapahtuman puitteet komistuvat viime kesästä. Väliaikaiselle stadionille tulee nyt myös päätykatsomot sekä enemmän oheismyyntipisteitä.

Audi SM Beachfutis 2007 on edelleen katsojille täysin ilmainen tapahtuma. Finaalitapahtumassa katsojilla on mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Kisaorganisaatio päättää avustuskohteen kesä-heinäkuun aikana.

SM Beachfutis 2006- turnaus oli suuri menestys. Vauhdikas ja nuorekas turnaus houkutteli paikalle kaikkiaan 96 joukkuetta ja 1 800 pelaajaa. Osallistujat olivat keski-iältään 24 vuotiaita ja he antoivat onnistuneelle turnaukselle arvosanaksi erinomaisen 4,5 (asteikolla 1 – 5). Otteluita pelattiin yhteensä 243, kolmellatoista eri kentällä.

SM Beachfutiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

Lue lisää