Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rita Niemen tähtäimessä mestaruus

 
Rita Niemen tähtäimessä mestaruus

Rita Niemi,Porin Naisvoimistelijat
Rita niemi lähtee Aerobicin EM-kisoihin Suomen ainoana naisedustajana.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Aerobicin EM-kisat alkavat ensi torstaina Espanjan Lloret Del Marissa. Suomen naisia kisoissa edustaa Rita Niemi. Tavoitteet Ritalla ovat korkealla ja kisoissa on tähtäimessä Euroopan mestaruus. Rita itse arvelee, että pahimman vastuksen kisoissa antavat Tsekin edustajat. Valmistautuminen on Ritan mukaan sujunut pääpiirteittäin hyvin. Kevät-talven aikana ohjelmaa on vielä hiottu ja hivenen muokattu, joskaan suuria muutoksia ei enää loppuvaiheen valmistautumisessa ohjelmaan ole tehty. Viime vuonna Rita Niemi metsästi EM-kisoista hopeaa ja MM-kisoista pronssia. Onnistuessaan Niemellä onkin hyvät mahdollisuudet mitalin kirkastamiseen.

Lisäksi Suomen EM-joukkueessa on kolme miesedustajaa, joista yksi on Rita Niemen serkku Tero Haapasalmi Raumalta. Suomea edustavat myös Jouni Viitanen ja Juuso Väisänen.

EM-kisojen esikatselmus pidetään torstaina, semifinaali on perjantaina ja finaalit kisataan lauantaina.

UrheiluPori.comTakaisin edelliselle sivulleRita Niemi

4.7.1979
Tiedot


Rita Niemi uusi EM-kultansa

Hallitseva EM- kultamitalisti Rita Niemi uusi aerobicin Fisaf-liiton naisten Euroopan mestaruuden lauantaina Helsingissä mitellyissä EM-kilpailuissa.

Lue lisää

Rita Niemi niukasti kakkoseksi

Niemi saalisti hopeaa aerobicin Fisaf-liiton MM-kisoissa Serbiassa.

Lue lisää

Rita Niemen olkapää ei vaadi leikkausta

Toukokuussa aerobicin Euroopan mestaruuden voittanut Rita Niemi jatkaa valmistautumistaan syksyn MM-kisoihin ongelmitta.

Lue lisää

Rita Niemen katseet jo MM-kisoissa

Porissa kahviteltiin perjantaina kultaisissa tunnelmissa. Aerobicin Euroopan mestaruuden Espanjassa napannut Rita Niemi esitteli onnittelutilaisuudessa tuoretta mitaliaan ylpeänä.

Lue lisää

Rita Niemi pokkasi EM-kultaa aerobicissa

Rita Niemi otti omansa Espanjassa järjestetyissä aerobicin Fisaf-liiton Euroopan mestaruuskisoissa.

Lue lisää

Rita Niemi ykkössijalta EM-finaaliin

Kaikki tuomarit asettivat porilaisen Rita Niemen eilisissä aerobicin EM-semifinaaleissa ykkössijalle.

Lue lisää