Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut määrätietoisena kotiturnaukseensa

 
Pesäkarhut määrätietoisena kotiturnaukseensa

Porin Karhuhallissa lauantaina pelattava naisten superpesiksen hallism-alkuturnaus on Pesäkarhuille merkittävä tapahtuma valmistauduttaessa superpesiskauteen 2011. Tiivis harjoitusjakso on takana ja turnauksen jälkeen Pesäkarhut viettää viikon mittaisen omaharjoittelujakson.
Pesäkarhujen vieraiksi turnaukseen saapuvat Lukko Raumalta ja Turku-Pesis. Turnauksen kaksi parasta pääsee Raumalla maaliskuun puolivälissä pelattavaan lopputurnaukseen ja jokatapauksessa on selvää, että raumalaiset ovat kotijoukkueena lopputurnauksessa mukana.
Pesäkarhujen joukkue pääsee Porin turnaukseen lähes täydellä kokoonpanolla, vain polven eturistisideleikkauksesta kuntoutuva lyöjäjokeri Heidi Kuusisto puuttuu riveistä. Kuusisto on osallistunut jo reilun kuukauden päivät joukkueen lajiharjoitteluun ja pelipuvun hän pukenee ylleen viimeistään huhtikuussa, parhaassa tapauksessa jopa maaliskuussa.

"Tulemme pelaamaan todennäköisesti 13 pelaajalla turnauksessa. Lähdemme tottakai tavoittelemaan lopputurnauspaikkaa, mutta samanaikaisesti pyrimme kehittämään peliämme niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Pelaajat pääsevät tekemään sitä, minkä vuoksi on harjoiteltu marraskuun alusta lähtien ja pääsevät myös testaamaan harjoittelemiaan asioita pelitilanteessa. Se, että muutokset joukkueessamme suhteessa viime kauteen ovat olleet pienet, auttaa meitä keskittymään yhä paremmin tiettyihin pelillisiin teemoihin voittamisen ohessa. Uskon, että määrätietoisella tekemisellä ja omilla vahvuuksillamme pärjäämme. Rauma ja Turku tulevat taatusti innokkaina vieraaksemme, valmis pitää olla molemmissa peleissä heti alusta alkaen tekemään hyviä suorituksia. Laadukas tekeminen johtaa hyvään lopputulokseen", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Naisten Superpesiksen hallism-alkuturnaus Porin Karhuhallissa lauantaina 19.2.2011:
10.30 Pesäkarhut-Rauman Lukko (ex-Fera)
12.30 Lukko- Turku-Pesis
14.30 Pesäkarhut- Turku-Pesis

Yleisöllä on vapaa pääsy turnaukseen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää