Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti Porin alkuturnauksen ja jatkaa lopputurnaukseen

 
Pesäkarhut voitti Porin alkuturnauksen ja jatkaa lopputurnaukseen

Pesäkarhut voitti lauantaina Porin Karhuhallin erinomaisissa olosuhteissa pelatun naisten superpesiksen hallism-alkuturnauksen. Porilaiset olivat sekä Raumaa että Turkua parempia ja menivät ansaitusti Raumalla maaliskuun puolivälissä pelattavaan lopputurnaukseen. Myös Rauman Lukko järjestävänä seurana on lopputurnauksessa mukana.

Porin turnauksen avausottelussa Lukko osoitti vaarallisuutensa ja nappasi jaksovoiton Pesäkarhuilta Jenna Kammi-Rahnaston vahvan lukkaripelin johdolla, avausjakso Raumalle 1-0. Toisella jaksolla Pesäkarhut sai sisäpelistään turhat kopinnostopalot pois ja peli alkoi toimia. Toinen jakso Pesäkarhuille 5-3. Kotiutuslyöntikilpailussa porilaiset löivät kauttaaltaan laadukkaita kotiutuksia voittaen kisan lopulta 3-1 ja koko ottelun näin 2-1.

Turnauksen toisen ottelun avausjaksossa Rauma jäi yllättäen Turun jalkoihin, mutta nousi lopulta voittoon jaksoin 2-1. Niinpä Pesäkarhujen ja Turun otteluun jäi kova panos, ottelun voittaja menisi lopputurnauk seen.

Pesäkarhut aloitti Turku-ottelun todella vahvasti takoen heti ensimmäisessä vuorossa viisi juoksua. Carita Toiviaisen,Hanna Hirvikosken ja Veera Svansjön lyöntien tahdittamana jaksovoitto porilaisille 11-1. Toisessa Turku-Pesiskin sai sisäpeliään toimimaan paremmin ja teki kolme juoksua. Pesäkarhut ei kuitenkaan antanut tuon säikäyttää, vaan teki kahteen vuoroon yhteensä kahdeksan juoksua. Toisen jakson voitto kotijoukkueelle 8-3 ja ottelusta puhdas voitto jaksoin 2-0.

Pesäkarhujen parhaana turnauksessa palkittiin 6 juoksua lyönyt Veera Svansjö.

"Turnausvoitto on tietenkin hyvä asia ja parasta näistä peleistä. Mutta täysin tyytyväinen en ole turnauksen pelilliseen, enkä myöskään henkiseen antiin. Olimme hieman jäljessä siitä tekemisen tasosta, mitä on viime aikoina muuten tehty niin peleissä,harjoituksissa kuin palavereissakin. Ehkäpä väsymyksellä on tähän oma merkityksensä. Meidän ohjelma on ollut viimeisen puolitoista kuukautta todella tiivis, tapahtumia on ollut ehkä vähän liikaakin. Nyt alkava viikon mittainen omaharjoittelujakso ja "naamaloma" tekee erittäin hyvää. Lukko-pelissä jouduimme todella koville ja siinä nouseminen voittoon osoitti taas kerran Pesäkarhujen sitkeyden ja halun voittoon. Tuo nousu näytti sen että joukkueessamme on voittoihin tarvittavaa rutiinia ja puristusvoimaa. Turku-pelissä taas saimme sisäpeliimme tehokkuutta ja onnistumisten kautta itseluottamusta pienemmänkin sisäpeliroolin pelaajille lisää. Kaikenkaikkiaan turnauksessa kaikki 13 pelaajaamme täyttivät paikkansa ja roolinsa hyvin. Uskon, että positiivinen kilpailu pelipaikoista pitää tekemisen tason korkeana jatkossakin taas korkeana", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää