Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ryan Caldwell jatkaa Ässissä

 
Ryan Caldwell jatkaa Ässissä

Ensi kauden valmennustiimi on valmis

Pasi Kaukoranta ja Mikael Kotkaniemi kuuluvat Ässien valmennusryhmään kaudella 2011 - 2012.

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Ryan Caldwellin kanssa. Kesken kauden Poriin saapunut kanadalainen on pelannut 30 ottelua tehoin 5+14 =19, joilla hän on joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja.

- Minusta on hauska pelata täällä. Joukkueessa on hyvä meininki ja täällä on myös loistavat kannattajat. Onkin todella hienoa, että joukkueen runko pysyy hyvin kasassa myös ensi kaudella.

- Olen mielestäni onnistunut tällä kaudella hyvin. Toki hyvässä joukkueessa on helpompi pelata. On paljon mukavampaa pysyä tutussa ja mukavassa joukkueessa ja kaupungissa kuin vaihtaa maisemaa joka vuosi, Caldwell kertoi.

Ässien ensi kauden valmennusryhmä on valmis. Ensi kauden valmennustiimiin kuuluvat päävalmentaja Karri Kivi, valmentajat Pasi Kaukoranta ja Mikael Kotkaniemi sekä maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen. Heistä Kaukoranta ja Kotkaniemi ovat tehneet Ässien kanssa 1+1 malliset sopimukset, joissa optio kaudesta 2012 – 2013 on Ässillä.

Pasi Kaukoranta on kuulunut Ässien valmennusryhmään jo kaudesta 2004 – 2005 lähtien. Lisäksi tuleva kausi on Kaukorannalle jo 25. valmentajana.

- On erittäin hienoa saada valmentaa juhlakausi omassa kasvattajaseurassa. Uskon, että valmennuskokemuksestani SM-liigassa on hyötyä tässä valmennustiimissä. Olen oppinut tuntemaan hyvin sarjan pelaajat ja valmentajat.

- On erittäin hyvä, että joukkueen runko säilyy ensi kaudella samana. Henkilökohtaisena tavoitteenani on auttaa Ässiä vakiinnuttamaan paikkansa pysyvästi SM-liigassa keskikastin joukkueena, Kaukoranta kommentoi.

Mikael Kotkaniemi valmensi Ässien A-nuoria 2007 – 2009 yhdessä Karri Kiven kanssa. Vuonna 2008 Ässien A-nuoret voittivat hopeaa ja vuonna 2009 pelasivat välierissä. Tällä hetkellä Kotkaniemi toimii toista kauttaan Ässien B-nuorten päävalmentajana. Viime kaudella Ässien B-nuoret voittivat SM-pronssia.

- Valmennetaan tämä kausi B-nuorissa loppuun ja keskityn täysillä siihen. Sen jälkeen alkaa keskittyminen liigajoukkueen tekemisiin. Aikaisemmin Karrin kanssa tehdystä yhteistyöstä minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Joukkueen tekemisen taso oli huipussaan ja valmennuksen kemiat synkkasi hyvin yhteen.

- Tulen antamaan kaiken tuen tulevassa tehtävässäni valmennukselle ja joukkueelle, yhteensä viitenä kautena Ässien edustusjoukkueessa 90-luvulla pelannut Mikael Kotkaniemi kommentoi.

Ässät on myös tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen A-nuorten päävalmentajan Petteri Niittysen kanssa. Kuluva kausi on Niittyselle toinen Ässien A-nuorten päävalmentajana.

- Kulunut kahden vuoden jakso on ollut mielekäs ja energiaa riittää tulevaan. Ajatukset ovat matkan varrella uusiutuneet ja uusia pelillisiä suunnitelmia ensi kautta ajatellen on olemassa.

- Sekä sarja että pelaajat tarjoavat positiivisen haasteen. Minulla on kaksi erillistä tavoitetta, joista ensimmäinen on yksilöiden kehittäminen ja toinen on pelillinen menestys. Nämä kaksi tavoitetta eivät poissulje missään nimessä toisiaan, Niittynen kommentoi.

Ässät tiedottaa ja kommentoi tulevan kauden joukkueeseen liittyviä asioita seuraavan kerran kuluvan kauden jälkeen.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RyanCaldwell

Ryan Caldwell

15.6.1981 Deloraine, Man, CAN
Tiedot

KarriKivi

Karri Kivi

31.1.1970 Turku
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää