Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut valmiina sarja-avaukseen

 
Pesäkarhut valmiina sarja-avaukseen


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue on latautuneena ja valmiina torstain sarja-avaukseen Haminassa. Kuten jo aiemmin tällä viikolla on tiedotettu, kokoonpanosta ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa Jenna Jokela ja Juuli Kemiläinen. Ensimmäistä kertaa Pesäkarhujen paidan naisten superpesiksessä torstaina vetävät ylleen Susanna Puisto ja Laura Lohko.

"Susku on ollut koko harjoituskauden hyvä ja on esittänyt harjoituspeleissä erittäin ennakkoluulottomia otteita. On hienoa, että oma b-juniorimme ja kasvattimme on ottanut ison askeleen eteenpäin pelaajaurallaan. Lauran puolestaan odotettiin aloittavan kauden ykköspesisjoukkueessamme tai lähtevän kesäksi kotikonnuilleen Lappeenrantaan. Porin yliopistokeskuksessa kauppatieteitä opiskelevan Lauran kanssa oli talvella jopa puhetta hänen pelaamisestaan sarja-avausvastusjamme Haminan riveissä. Mutta nyt Laura nopeana pelaajana avaa kautensa meillä superpesiksessä, näin ne tilanteet vaan voivat muuttua pitkän harjoituskauden aikana", valottaa Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko taustoja torstain kokoonpanolle.

"Kaiken kaikkiaan lähdemme ensimmäiseen sarjapeliin hyvin pitkälti omien vahvuuksien kautta. Pelinjohtajamme Jarmo Ania painotti pelaajillemme keskiviikon palaverissa erityisesti omien parhaiden vaihtoehtojenkäyttämistä sisäpelissä ja huolellisen sekä terävän ulkopelin merkitystä. Asenteessa ei myöskään saa olla löysää yhtään, sarja-avauksessa on aina oma jännityksensä ja niinpä heti pelin alusta lähtien pitää olla valmis taistelemaan lujasti voitosta", Kaijansinkko kertoo viime hetken tunnelmista joukkueessa.

Joukkueiden kohtaamiset viime kaudella:
7.6.2006 Pori-Hamina 2-0 (kuvagalleria)
26.7.2007 Hamina-Pori 0-2

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2007 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007

Ottelut kaudella 2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

JennaJokela

Jenna Jokela

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

LauraLohko

Laura Lohko

Tiedot

SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää